termit Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Jak w temacie czy możecie coś podpowiedzieć na co zwrócić uwagę, co zobaczyć, czego nie robić? Dostałem propozycje wyjazdu na Krym i po drobnym przeszukaniu netu raczej się zdecyduje. Narazie wiem tylko że pociąg kosztuje ok 500PLN w dwie strony i że jedzie tyle że można się upić-wytrzeźwieć i upić-wytrzeźwieć i wysiąść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur75 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Ja jadę pod koniec sierpnia na Krym. (Antykiem)!!! A jeśli chodzi o rady to zagooglaj - najłatwiej, najszybciej, najdokładniej. Pozdrawiam i miłej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk4y Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 na 7 dyskotek w centrum rozrywki i dupeczki z moskiewskiej smietanki zarobsow ... przynajmniej ja na to uwage zwracalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polik Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Jesli chcesz zwiedzac - To polecam Krym na poczatku jesieni :wink: czyli w drugiej połowie wrzesnia. Jesli masz ochote na Bounce i podryw to jedz przed końcem sierpnia. Jest pieknie i warto! Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamusmax Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Jak w temacie czy możecie coś podpowiedzieć na co zwrócić uwagę, co zobaczyć, czego nie robić?Dostałem propozycje wyjazdu na Krym i po drobnym przeszukaniu netu raczej się zdecyduje. Narazie wiem tylko że pociąg kosztuje ok 500PLN w dwie strony i że jedzie tyle że można się upić-wytrzeźwieć i upić-wytrzeźwieć i wysiąść po pierwsze (ale to chyba zasada we wszystkich cieplejszych krajach) nie jesc surowych rzeczy tj warzyw itp. Jalta jest dosyc droga jezeli chodzi o bauncownie ale mysle ze dasz sobie rade - co do bardziej turystycznych atrakcji warto zobaczyc Bakczysaraj ja sie wybieram w przyszlym roku bo mnie znajomi z Kijowa zapraszaja i zapraszaja, ale w tym nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 planowany start na 8. sierpnia. 36 godzin w pociągu to jest wyzwanie. boje się tylko że po powrocie trzeba będzie wyciąć jedno płuco bo wątroba się nie będzie mieścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamusmax Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 jakis czas temu z kolezka sie smialismy, ze wymienil 5 usd poszedl kupil butelke, zapojke, zagrych ei chleb i jeszcze reszty mu zostalo a najdrozszy z tego zestawu obiadwego byl chleb wiec podejrzewam ze juz powinienes sie zapisac do kolejki po wymiane watrobki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 z tymi cenami to jest tak zawsze jak mam gdzieś wyjechać to słysze że tanio i ogólnie pełen wypas. to mnoże to przez 2,3 i wtedy może starczy na pobyt. wszyscy mają jakąś dziwną tendencje do zaniżania cen. a że ja generalnie pieniędzy nie kolekcjonuje to co miało wystarczyć na 2 tyg to po 4 dniach się kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misioo Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 5 lat temu na krymie (w Sudaku) flaszka Stolicznej stała 8 hrywien, to było jakieś 5 złotych z groszami W pociągu trzeba uważać na ichnich sokistów - nam wlepili "sztraf" za picie w przedziale, co nie przeszkodziło potem nachlać się z panami władza w wagonie restauracyjnym. Ogólnie jest całkiem wporzo, tylko trzeba uważać co się je no i nie rzucać się do panów w czarnych LandCruiserach :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.