Harvester Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 (edited) Informujemy, że 16.11.2013 odbędzie się trening otwarty, na nowo powstającym Torze Jastrząb, pod Radomiem. Przygotowaliśmy pętle o długości 2 km, zawierającą zarówno szerokie szybkie łuki jak również wąską partię rajdową. Na treningu będzie obowiązywać dyscyplina torowa, samochody będą wypuszczane na tor w bezpiecznych odstępach, na 8 minutowe sesje. Dla chętnych będziemy prowadzić oficjalny pomiar czasu. Maksymalna liczba uczestników (samochodów) wynosi 50 (obowiązuje kolejność zgłoszeń). Dla wszystkich uczestników, udostępnimy podstawowe stanowisko serwisowe, na wypadek konieczności zmiany kół, lub drobnych napraw. Ponadto serwowana będzie pyszna kawa z ekspresu oraz grill. W celu zgłoszenia na trening, prosimy o pobranie formularza zgłoszeniowego znajdującego się na końcu wątku. Wypełniony formularz prosimy wysłać na adres prorallyschool@gmail.com (w temacie proszę wpisać "16.11.2013 zgłoszenie"), w odpowiedzi otrzymają Państwo numer konta, na które należy wpłacić wpisowe w wysokości 250 zł. W celu ułatwienia dojazdu na tor, przygotowaliśmy rajdową książkę drogową, prowadzącą od stacji Statoil przy ulicy Czarnieckiego 73 w Radomiu do bramy wjazdowej na Tor Jastrząb (załącznik: ksiazka drogowa.pdf) Kontakt: 537 999 110 Harvester Przyjeżdżajcie! Filmik przedstawiający trasę treningu Więcej szczegółów na fanpage'u FB. Zapraszamy! ksiazka drogowa.pdf Regulamin.pdf Zgloszenie.doc REGULAMIN Tor Jastrząb.pdf OSWIADCZENIE Tor Jastrząb.pdf Edited November 7, 2013 by Harvester Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubeusz Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 i fSzysko jasne :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpw Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Bardzo skomplikowana ta trasa z filmu. Kto to wszystko zapamięta. Będą jakieś drogowskazy? Tor wygląda na fajny. Jeszcze tam nie byłem. Asfalt OK? Taki jak w Kielcach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted November 5, 2013 Author Share Posted November 5, 2013 Asfalt jest bez zastrzeżeń. Pachnie świeżością Tor będzie wyznaczony słupkami i oponami tak, żeby nie było możliwości się pomylić Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpw Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Asfalt jest bez zastrzeżeń. Pachnie świeżością Fajnie. Tor będzie wyznaczony słupkami i oponami tak, żeby nie było możliwości się pomylić Ja i tak musiałbyć dostać wersję na nawigację z Hołkiem jako pilotem. Inaczej pomyłka gwarantowana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted November 5, 2013 Author Share Posted November 5, 2013 Musimy o tym pomyśleć w takim razie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubeusz Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Kaski konieczne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted November 5, 2013 Author Share Posted November 5, 2013 Co do kasków, to są bezwzględnie obowiązkowe. Jednak w regulaminie nie ma nic na temat rodzaju kasku Wiadomo, kto ma rajdówkę ma kask, kto chce przyjechać cywilnym samochodem niech zabierze ze sobą kask rowerowy albo narciarski. Uprasza się jedynie o nie zabieranie takich kasków jak miałem ja z DNL na Cynie kilka lat temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIFF Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Uprasza się jedynie o nie zabieranie takich kasków jak miałem ja z DNL na Cynie kilka lat temu ooo przepraszam - mój kevlarowy LWH dla USMc ma homologację Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Standardowe pytanko. Co ze śniegiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted November 5, 2013 Author Share Posted November 5, 2013 Pracujemy nad umową z pogodą, jednak na chwilę obecną nie mogę obiecać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Kto chce na prawy do "paska" ? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubeusz Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Kto chce na prawy do "paska" ? ;-) ja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Kto chce na prawy do "paska" ? ;-) nie wierzę, Hogi na torze i to karawanem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 @Harvester - gdyby się okazało, że nie mogę przyjechać a wpłacę kasiorę można ją zaliczyć na poczet kolejnej imprezy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted November 6, 2013 Author Share Posted November 6, 2013 Ayu, niestety nie pieniadze przelewacie bezpośrednio na konto Autodromu Jastrząb. NIestety nie mamy możliwości zwracania wpisowego, jeżeli ktoś się rozmyśli lub nie będzie mógł przyjechać Dlatego, bardzo proszę o przemyślane decyzje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 @Harvester dziękuję za wyjaśnienia, czyli jeszcze nie tym razem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted November 6, 2013 Author Share Posted November 6, 2013 Ayu, no niestety póki co tak to wygląda. Mam nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli tę kwestię rozstrzygnąć bardziej korzystnie dla uczestników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Action Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Harv poszło PW... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Standardowe pytanko. Co ze śniegiem? Pytanie nie jest bezpodstawne bo Antyk stoi jeszcze na zimówkach Tak niestety wygląda moje jeżdżenie Mam nadzieję że tym razem uda się spotkać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 Gazik, byłoby super! Dawaj, nie ma jeszcze żadnego Legaca zgłoszonego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 W takim razie jest szansa na pudło w klasie Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpol Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Trochę mnie korci... do tego pablonas namawia... Jeśli wyjaśnią mi się wszystkie sprawy, a jeszcze będą wolne miejsca, to może Szrotkę przyturlam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 Aktualna lista zgłoszeń: 1. Subaru Impreza GT 2. Subaru Impreza Sti 3. Mazda MX-5 4. Subaru Impreza 5. Mazda MX-5 6. Mazda MX-5 7. Seat Leon 8. Subaru Impreza Sti 9. Nissan S14A 10. BMW e36 compact 11. Mazda MX-5 12. Mitsubishi Lancer 13. Mazda MX-5 14. Subaru Legacy 15. Toyota GT86 16. Mazda MX-5 17. BMW 316i 18. Subaru Impreza 2.0 GX lub Renault Clio Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpol Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Jak będzie wyglądał pomiar czasu? Każdy uczestnik dostanie tabelę ze swoimi czasami poszczególnych okrążeń w danej sesji? Bezpośrednio po sesji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts