Limak82 Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Witam. Szukam DOBREGO blacharza. Odbudowałem swoją Imprezę mechanicznie i zostały blachy. Do zrobienia tylnie nadkola i progi. Proszę o jakieś namiary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badyl Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Mam dobrego blacharza u mnie w sulejowku. Robilem pare rzeczy i jestem b.zadowolony. Znam go od dziecka. Robi to juz pare ladnych lat i robil pare imprez. Rafal 600 670 245. Dzwon napewno sie dogadasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommyst Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Ja robiłem tu WKN Serwis ul.Prudnicka 3 tel. 602244602 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Jeszcze można skontaktować się z kolegą Tomulus. Dobry blacharz i lakiernik (nie tani) - BLS Wyszomorski ul. Parowcowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedex Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 BLS Wyszomirski na Parowcowej potwierdzam i polecam ,jakość 1 klasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limak82 Posted November 5, 2013 Author Share Posted November 5, 2013 Dziękuję bardzo Panowie za pomoc. Dzięki Wam Impreza będzie na pewno udana Link to comment Share on other sites More sharing options...
syndrom Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 BLS Wyszomirski jest bardzo drogie, to ASO Hondy Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxus Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Potwierdzam, kiedyś do nich podjechałem podpytać o cenę i mi policzyli 2500 za stronę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 IMO drogo to w przypadku lakierowania pojęcie względne. to ASO Hondy i naprawia Skody, Mercedesy, Audi, Lamborghini - nie tylko nowe To nie ma znaczenia, że ASO Hondy. Jak mogłem zapomnieć ASO Adamski - bardzo polecam - miałem lakierowane i montowane tam elementy STiajowe i jest super. Na wiosnę nowy zderzak przedni i odświeżenie tyłu też tam zrobię, a jak się wkurzę to odświeżę cały lakier na aucie oprócz dachu. [wiem, wiem, malowane taniej się sprzeda ale ja z nią na dożywowcie ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
syndrom Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Miałem na myśli, że ASO więc drogo, a nie że nie można tam z Subaru pojechać. Wiem, że robią się tam grube auta innych marek Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpw Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Ja robiłem tu WKN Serwis ul.Prudnicka 3 tel. 602244602 Również polecam. Stoi tam właśnie moje Sti. http://wknserwis.pl/ Na pewno też ASO będzie OK. Z ASO polecam Dawoja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien_TM Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 www.classicmanufaktura.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_isza Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 501048444, z Leszna, wiec, daleko do warszawskich stawek. na wiosne, przeczekam zime i bede robil poprawki lakiernicze. pierwsza wycena byla bardzo arakcyjna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacenty_ Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Ja robiłem tu WKN Serwis ul.Prudnicka 3 tel. 602244602 Również polecam. Stoi tam właśnie moje Sti. http://wknserwis.pl/ Na pewno też ASO będzie OK. Z ASO polecam Dawoja. 1. Co do w/w WKN Serwis to "niezależny serwis", więc nie ma nic wspólnego z Autoryzowaną Stacją Obsługi. 2. Co do "OK" to zalecam bardzo uważnie patrzeć Panom mechanikom na rączki i sprawdzać bardzo skrupulatnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remi Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Mam w Białymstoku kolegę, do którego zwożą takie sztuki jak GTRy, Camaro, Porshe itp np. z Niemiec. Nie jest drogi (nie wiem czy tylko mnie liczy ), ma 29 lat i od 20 lat robi blacharkę (wcześniej w warsztacie swojego opiekuna), a pierwsze w życiu auto wylakierował jak miał 9 lat . Nie znam drugiego takiego perfekcjonisty, jak będziesz chciał fotki tego jak wylakierował graty do CZ 350 (odbudowanej przez mojego teścia), to Ci wyślę. Pomalowane elementy wyglądają jakby były z ceramiki, a nie plastik + malowanie. Kontakt dam na PW, jeśli będziesz reflektował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limak82 Posted July 1, 2014 Author Share Posted July 1, 2014 To poprosze o kontakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remi Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Karol Podczerwiński Mexi-Car +48 795 910 476 jak zadzwonisz to powiedz, że masz naumer od Michała. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Jezeli już Białystok to polecam autoryzowanego blacharza Subaru (partner GRAFIX-u) Borowski, przy Obwodnicy. Bardzo dokładni i uczciwi. Robili mi wiele rzeczy i zawsze perfekcyjnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts