owad Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Witam, czy takie podświetlenie tego zegarka tak jak na zdjęciu jest normalne? Skrajne cyfry na skali i końcówka napisu turbo są ciemniejsze. Również to co jest na skali nie jest podświetlone. Kombinowałem z żarówką,podmieniłem też na tą z podświetlenia zapalniczki - bez zmian. Może nowa będzie świecić mocniej a może TTTM ? Chciałem też zajrzeć do środka, ale chyba jest nierozbieralny...
Godlik Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 chyba też tak mam, sprawdzę jak będę wracał z pracy
dirkdiggler Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Zegar jest rozbieralny i swieci faktycznie bardzo slabo.
owad Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Zegar jest rozbieralny i swieci faktycznie bardzo slabo. A jak się rozbiera? Wydaje mi się że wszystko było włożone przez "przód" zegara a szybka jest zaciśnięta metalowym pierścieniem.
dirkdiggler Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Trzeba caly zegar wycisnac przez przod z tego gumowego opakowania. Stad od tylu zegara dojdziesz do zaroweczki.
owad Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Do żaróweczki to się dostałem bez problemu, nawet ją zmieniłem, ale nic nie pomogło. Chciałem dostać się głębiej.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.