Jump to content

Porzucona(?) w Warszawie Impreza GT na blachach FZ

Bright

Recommended Posts

Od ponad miesiąca w tym samym miejscu stoi przed moim wydziałem na Narbutta grafitowy GT-ek sedan z różowym znaczkiem i FMIC na rejestracjach FZ **555. Czy ktoś może kojarzy ten samochód? Bo zaczyna mi się go szkoda robić jak patrzę na to jak powoli wrasta :unsure:.

Od ponad miesiąca w tym samym miejscu stoi przed moim wydziałem na Narbutta grafitowy GT-ek sedan z różowym znaczkiem i FMIC na rejestracjach FZ **555. Czy ktoś może kojarzy ten samochód? Bo zaczyna mi się go szkoda robić jak patrzę na to jak powoli wrasta :unsure:.

Czyżby SIMR?

....

PS.Który to z allegro ?

A ten ;)

1000x901c_subaru-impreza-gt-sti-europejska-22980877.jpg

1000x901c_subaru-impreza-gt-sti-europejska-22980887.jpg

1000x901c_subaru-impreza-gt-sti-europejska-22980892.jpg

1000x901c_subaru-impreza-gt-sti-europejska-22980897.jpg

Jeździł po Zielonej kiedyś. Z tego co słyszałem to mocno zrobiony.

:icon_arrow:

Subaru Impreza GT STI wersja europejska. Zakuty motor 2.5 litra o mocy 330 KM (Kute tłoki oraz kute korbowody firmy MANLEY), zawieszenie firmy Kayaba z regulacja 4 stopni twardości, dedykowany wydech HKS HI POWER SUBARU IMPREZA STI, Turbo timer, hamulce przednie 4 tłoczkowe firmy MOVIT Peformance. 6-cio biegowa manualna skrzynia STI

Rzadko bywam na Narbutta ale też zwrócił moją uwagę. Szkoda, że tylko stoi, pewnie zasypany tamtejszymi liśćmi ;/

Czyżby SIMR?

Tak B). I to właśnie ten gt-ek stoi cały w simrowych liściach.. Jak widać nie tylko fajnie wygląda, ale też nieźle musiał jeździć. Szkoda, bo nie rusza się przynajmniej od połowy września... Edited by Bright

Już kojarzę widziałem go ja chrzciłem córę na Rakowieckiej....

Nie zakładałem że to może być to auto z allegro. Nawet mówiłem do kogoś u mnie

w aucie że ekstra kolor. :-)

Ciekawe czemu tak skończył i jaki prajs na dzisiaj.

Już kojarzę widziałem go ja chrzciłem córę na Rakowieckiej....

Nie zakładałem że to może być to auto z allegro. Nawet mówiłem do kogoś u mnie

w aucie że ekstra kolor. :-)

Ciekawe czemu tak skończył i jaki prajs na dzisiaj.

664-699-568

To jest numer do osoby która swego czasu sprzedawała tego GT-ka tak więc jeśli ktoś w imieniu the forum chciałby się dowiedzieć co się dzieje i dlaczego stoi tyle czasu to GT to... ;)

Pamiętam że swego czasu w Krakowie też stało opuszczone Subaru Impreza GT ale ono stało o wiele dłużej i było po nim dobrze widać że nie ruszane jest od kilkunastu miesięcy.... i chyba dalej stoi :(

Znalazłem :):icon_arrow:http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/27180-krakow-spotkania-forumowe/page__st__2450

Witam,

pomimo,że to wątek spotkań to chyba to będzie najlepsze miejsce na ten "temat". Byłem na długi weekend w Krakowie i w drodze do sklepu na ulicy Rotmistrza Zbigniewa Dunin-Wąsowicza natkneliśmy się na bardzo przykry dla nas widok.

2011-08-13-19.57.16.jpg

2011-08-13-19.57.26.jpg

Samochód stoi tam minimum rok,jest w stanie opłakanym, ma skradzione listwy dachowe, na opony zarastają chwasty. Na zabrudzonych szybach bocznych ktoś napisał "mój właściciel to **** , fani motoryzacji, SPRZEDAJ GO". Łza się w oku kręci,że ktoś mógł porzucić takie auto lub też, że ktoś kto był jego właścicielem stał się ofiarom jakiegoś nieszczęsliwego wypadku a autem nie ma się kto zaopiekować.

Gdyby tego było mało auto stoi OTWARTE !!

2011-08-13-19.57.33.jpg

Jeżeli ktoś z Was może w jakiś sposób skontaktować się z właścicielem/rodziną to pomóżcie - może uda się uratować pięknego klasyka.

Pozdrawiam

....

PS.Który to z allegro ?

A ten ;)

1000x901c_subaru-impreza-gt-sti-europejska-22980877.jpg

1000x901c_subaru-impreza-gt-sti-europejska-22980887.jpg

1000x901c_subaru-impreza-gt-sti-europejska-22980892.jpg

1000x901c_subaru-impreza-gt-sti-europejska-22980897.jpg

Jeździł po Zielonej kiedyś. Z tego co słyszałem to mocno zrobiony.

:icon_arrow:

Subaru Impreza GT STI wersja europejska. Zakuty motor 2.5 litra o mocy 330 KM (Kute tłoki oraz kute korbowody firmy MANLEY), zawieszenie firmy Kayaba z regulacja 4 stopni twardości, dedykowany wydech HKS HI POWER SUBARU IMPREZA STI, Turbo timer, hamulce przednie 4 tłoczkowe firmy MOVIT Peformance. 6-cio biegowa manualna skrzynia STI

To to.

Ktoś na temat tego auta z Rakowieckiej wypowiadał się na Forum w "Zakupie kontrolowanym". Na allegro wisi około roku, ja w listopadzie 2012 roku zacząłem szukać auta i wtedy je widziałem już.

Edited by Ayu

Nie przesadzacie? Auto ktore stoi miesiac bez jezdzenia to chyba nie jakas tragedia, wlasciciel mogl wyjechac/poleciec itd...rozumiem rok auto stoi zaniedbane.

Jasne, masz rację, tylko ono stoi w dość specyficznym miejscu, w którym raczej nikt by nie zostawił swojego samochodu z powodu wyjazdu. Zakładając temat myślałem, że może właściciel jest na forum(widząc zmodzony samochód tym bardziej na to liczyłem) i zwyczajnie rozwiąże się zagadka i przy okazji dowiem się kiedy zwolni miejsce, których odkąd na I roku zrobili 18 grup jest jak na lekarstwo :angry:.