sredniaq Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Chciałbym wymienić sobie wszystkie węże gumowe na silikonowe. Robił ktoś może takie zestawienie, jakie przekroje i grubości można kupić na metry, a jakie pasują np. z wrx'a, jakie kolanka, zwężki i generalnie wszystko co potrzeba? Pewnie niektóre muszą być jakieś zpecjalne? Powinienem wymienić też metalowe opaski, czy zostawić te co są?
iron Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Trochę nie na temat, ale... myślę o założeniu reflektorów dalekosiężnych do mojego forczysława. Mógłbyś napisać jakie masz założone, jak montowane, może jakieś zdjęcia? Z góry dziękuję...
muzyk Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Chciałbym wymienić sobie wszystkie węże gumowe na silikonowe. Robił ktoś może takie zestawienie, jakie przekroje i grubości można kupić na metry, a jakie pasują np. z wrx'a, jakie kolanka, zwężki i generalnie wszystko co potrzeba? Pewnie niektóre muszą być jakieś zpecjalne? Powinienem wymienić też metalowe opaski, czy zostawić te co są? Siemanko Tuta i Tutaj masz masz info jakie węże są ci potrzebne do Forka. Są to moje poszukiwania ,bo w Polsce jest problem z kupieniem dedykowanych zestawów. Tutaj masz mój wątek na The Forum też możesz przeczytać. Mam też namiar na firmę w PL co ci może zrobić dedykowane węże w jaki chcesz kolorze i rozmiarze. Wtedy musisz zdjąć swoje węże i odesłać do nich i do 2 tygodni masz cały komplet. Masz do wyboru ile warstw wzmacniania chcesz żeby miały, ogólnie pełen "custom". P.S. Węże możesz też dobrać od Imprezy (z tym samym silnikiem) tylko pamiętaj że węże do chłodnicy górny i dolny ( te duże, grube) są inne, jest do tego dedykowany zestaw do Forków, reszta pasuje plug'n'play PzDr
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.