najman Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 (edited) Sa rozne programy dostepne na rynku i darmowe i platne. Ktos sie orientuje jaki najlepiej pobrac czy kupic oraz jaki kabel zakupic aby wszystko razem ze soba dzialalo. Prawdopodobnie mam jeden wtrysk do wymiany i chcialem obserwowac sobie jego czasy po zalaniu srodga BG 244. Na allegro znalazlem takie cos http://allegro.pl/el...3590219108.html Mam iphone i fajnie bo wygodniej byloby widziec parametry na malym ekranie podczas jazdy bo z laptopem nie bede ciagle jezdzil. Sa jakies programy na iphone na ktorych wodac czasy wtryskow? Jest sens kupowac to zlacze wifi czy lepiej zwykly kabel. Edited October 28, 2013 by najman Link to comment Share on other sites More sharing options...
troll Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 kupiłeś to cudo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterOKL Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 ja mam ELM327 V1.5 i z WRX 2001 łączy się bez problemu, ale trzeba próbowac bo na jednym programie nie łapie, a na innym juz tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 A mi odkąd zrobiłem aktualizacje iphona nie łączy sie z żadnym programem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterOKL Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 ja kupilem kabel na zwykly usb, jednak wolalem bawic sie na laptopie siedząc w samochodzie + łapać domowe wifi i na bieżąco sprawdzac rozne programy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urbi Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 A czy testował ktoś iOBD2 na iPhone? Wiem, na androida są lepsze i tańsze rozwiązania, ale akurat iPhona mam. Czy z tego programu można robić reset ECU? Jakie są najlepsze narzędzia na iPhone ? (nie chcę się w aucie z laptopem rozkładać) Link to comment Share on other sites More sharing options...
najman Posted June 27, 2014 Author Share Posted June 27, 2014 Ja mam wlasnie iOBD2, mozna kasowac i zczytywac nim bledy. W ta zime przy -25 mialem choinke na desce rozdzielczej, nie dzialalo min abs i esp oraz wspomaganie. Odpalilem iOBD skasowal blad i do tej pory nie wrocil:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
radek_shin Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 A może tak TorquePro na telefony z systemem Android? Jeśli ktoś korzysta, to może ma dane do poprawnej konfiguracji '04 XT? Wartości wolumetryczne etc. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts