chudyjurek Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 W outbacku z 2007 na wyświetlaczu są Stopnie Fahrenheita, czy można to zmienić na stopnie Celsjusza?
neighbor Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 http://allegro.pl/zmiana-wskazan-z-mil-na-km-subaru-usa-i3639307935.html Witaj wczoraj przeglądałem znany nam wszystkim portal aukcyjny i natknąłem się na takie ogłoszenie , w którym jakaś firma oferuje takową zmianę może przedzwoń do nich i się dowiedz wszystkiego może pomogą. Nie korzystałem z ich usług więc nic więcej nie powiem. pzdr
Alien_TM Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 nie wiem jak w subaru z USA ale w większości aut , po podłączeniu lepszego testera diagnostycznego można zmienić jednostki na metryczne. pozdrawiam
Bronx Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 W Subaru nie ma takiej możliwości! Trzeba się przyzwyczaić lub firma j.w.
sherif Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 nie wiem jak w subaru z USA ale w większości aut , po podłączeniu lepszego testera diagnostycznego można zmienić jednostki na metryczne. pozdrawiam np w jakich ? Ja tylko slyszalem o niektorych niemieckich, jak np BMW. W autach jp (ktore w duzej mierze sa robione w US) raczej niewykonalne. W autach US tez watpie. W Subaru takze awykonalne ta metoda, chyba, ze wlasnie jakas firma ktora przeprogramuje ukl. Byl ostatnio watek nt temat,jednemu z uzytkownikow OBK jakas firma przeprogramowala (i byl to pierwsza na forum opisana operacja tego typu co zakonczyla sie sukcesem), moze to ta z allegro
gryzli Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 W jeepach np. Bez problemowe wgrywa się soft np. Kanadyjski i już.
AllRad Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Można wszystko zmienić, ja zmieniłem nawet zegary w Outbacku na EU. Spędziłem w tej firmie 2 pełne dni, ale się udało
Bronx Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Musiało to kosztować ! Ja tam wolę przeliczać w głowie, można się przyzwyczaić
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.