chudyjurek Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 W outbacku z 2007 na wyświetlaczu są Stopnie Fahrenheita, czy można to zmienić na stopnie Celsjusza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neighbor Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 http://allegro.pl/zmiana-wskazan-z-mil-na-km-subaru-usa-i3639307935.html Witaj wczoraj przeglądałem znany nam wszystkim portal aukcyjny i natknąłem się na takie ogłoszenie , w którym jakaś firma oferuje takową zmianę może przedzwoń do nich i się dowiedz wszystkiego może pomogą. Nie korzystałem z ich usług więc nic więcej nie powiem. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien_TM Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 nie wiem jak w subaru z USA ale w większości aut , po podłączeniu lepszego testera diagnostycznego można zmienić jednostki na metryczne. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudyjurek Posted October 29, 2013 Author Share Posted October 29, 2013 dzięki za info pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronx Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 W Subaru nie ma takiej możliwości! Trzeba się przyzwyczaić lub firma j.w. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherif Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 nie wiem jak w subaru z USA ale w większości aut , po podłączeniu lepszego testera diagnostycznego można zmienić jednostki na metryczne. pozdrawiam np w jakich ? Ja tylko slyszalem o niektorych niemieckich, jak np BMW. W autach jp (ktore w duzej mierze sa robione w US) raczej niewykonalne. W autach US tez watpie. W Subaru takze awykonalne ta metoda, chyba, ze wlasnie jakas firma ktora przeprogramuje ukl. Byl ostatnio watek nt temat,jednemu z uzytkownikow OBK jakas firma przeprogramowala (i byl to pierwsza na forum opisana operacja tego typu co zakonczyla sie sukcesem), moze to ta z allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
gryzli Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 W jeepach np. Bez problemowe wgrywa się soft np. Kanadyjski i już. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRad Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Można wszystko zmienić, ja zmieniłem nawet zegary w Outbacku na EU. Spędziłem w tej firmie 2 pełne dni, ale się udało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronx Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Musiało to kosztować ! Ja tam wolę przeliczać w głowie, można się przyzwyczaić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts