sooobi Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Witam, posiadam Forestera z 2006 roku z nawigacją która chciałbym wymontować i zamontować do drugiej Forestera który posiada tam schowek. Dzwoniłem do 3 serwisu Subaru i nikt czegoś takiego nie robił. Może ktoś polecić zakład w Warszawie i okolicach który mógłby zrobić coś takiego?
AdaSch Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 w sumie gośc od car adio łatwo sobie poradzą. Aso nie ma pojęcia jak to w ogóle działa pozdrawiam
owad Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 w sumie gośc od car adio łatwo sobie poradzą. Aso nie ma pojęcia jak to w ogóle działa pozdrawiam A w imieniu którego aso się wypowiadasz?
Red Hood Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 A w imieniu którego aso się wypowiadasz? Zapewne Kraków Zakopianka Wracając do tematu to dam sobie rękę uciąć, ze gdzieś na forum kiedyś czytałem instrukcje zakładania fabrycznej nawigacji do modelu ze schowkiem, trzeba dobrze poszukać (sam teraz znaleźć nie mogę ) Tu masz "schemat" calej deski rozdzielczej, moze w czymoklwiek pomoze http://opposedforces.com/parts/forester/us_s11/type_1/body_equipment_interior/instrument_panel/illustration_2/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.