RoadRunner Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Czy faktycznie jest to jak gdyby odpowiednik WRXa (tzn. skastrowane EVO ) ? Rozumiem, że tylko z automatem jest ten model i to raczej z niezbyt szybkim jak z 240KM robi setkę "tylko" w 7 sekund. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafcio78 Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Nie jeździłem, ale wiem, że skrzynia nie jest automatyczna a dwusprzęgłowa. Jest to "wykastrowane" TC-SST z Evo X MR - brakuje w niej tego najbardziej sportowego programu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekka Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Kiedyś (parę lat temu) porównywali go na TVN Turbo z WRX-em (chyba w programie MotoOn) i narzekali właśnie na skrzynię biegów, która psuła całą dynamikę auta. Chyba był dostępny tylko z tą skrzynią. Może jest gdzieś ten odcinek w sieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos-wrx Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 http://evo.org.pl/viewtopic.php?t=14887&start=0 http://evo.org.pl/viewtopic.php?t=15254&start=0 prosz... miłej lektury Link to comment Share on other sites More sharing options...
antikos Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 o ciekawy tamat, taki długi jak sti vs wrx, jednym słowem RA to totalnie niewypał, jechałem EVO i rozwaliło mnie totalnie do tego stopnia że wiem co już chcę, jechałem RA w Radomiu i ani to nie jechało ani to nie hamowało (zupełnie jak mój WRX US - tam też jest chyba dwutłoczek i to jakis stary dziad) skrzynia długa jak diabli, samochód od 100 praktycznie nie jedzie, przyśpieszenie słabsze niż w moim wrx i to znacznie, jednym słowem chyba miał być samochód dla ludu a wyszedł samochód dziad i podobno (tak słyszałem) bardzo awaryjny że się podobno przegrzewa, ale Colt RA rewelacja jechałem i zabawka super Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoadRunner Posted October 28, 2013 Author Share Posted October 28, 2013 Dzięki za informacje. Skreślam go więc z listy potencjalnych kandydatów Link to comment Share on other sites More sharing options...
drout Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Zdecydowanie, szkoda kasy na niego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts