Jump to content

podświetlanie włącznika awaryjnych

piotrek_k

Recommended Posts

Czy ktoś wie jak dostać się do włącznika świateł awaryjnych w bugeye bo kompletnie nie świeci mi podświetlanie tego włącznika?

Oprócz tego czasami gaśnie też jedna żarówka podświetlania pokrętła temperatury, może też ktoś już to rozbierał bo nie chciałbym nic urwać ;)

Aby wyciągnąć ten wyłącznik bez boleśnie i nic nie łamiąc, najlepiej odkręcić uchwyt na kubki czyli te dwie śrubki na śrubokręt krzyżak. Podważ śrubokrętem całą kratkę aż wyskoczy z zatrzasków. Gdy już ona wyjdzie odepnij wtyczkę i wypchnij wyłącznik podważając zatrzaski. Możesz później ściągnąć dolny panel, a on jest tylko na zatrzaskach i dojdziesz do żarówki podświetlania temp ;)

btw odnośnie podświetlania - czy wie ktoś ile oraz jakich żarówek jest potrzebnych do podświetlania licznika WRX'a?? padły mi dwie, a przy okazji wymiany chcę wymienić cały komplet

żarówkę do podświetlania zegarów zamówiłem w serwisie- 24zł netto, do oryginalnej oprawki można też założyć powszechnie dostępną żarówkę ale jest mniejsza no i bez zielonej gumki i dlatego zdecydowałem się zamówić oryginalną

jeśli chodzi o włącznik awaryjnych to w sprzedaży występuje tylko cały włącznik - 109złnetto...a tak w ogóle to czy on powinien świecić/migać?? :)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...