Jump to content

Boost Auto Gauge

Alien_TM

Recommended Posts

Witam ,zamierzam zakupić zegar doładowania auto gauge i zastanawiam się pomiędzy mechanicznym a tym na silniczku .Wydaje mi się że mechaniczny będzie bardziej precyzyjnie odwzorowywał i szybciej wszystkie zmiany ciśnienia także chyba jest lepszym rozwiązaniem? Chyba że się mylę;P Prosił bym posiadaczy o wypowiedź;P

Mylisz się.

Mylisz się, mechaniczny jest szybszy.

Chyba Ty :mrgreen:

Jest szybszy, ale mniej precyzyjny, więc co po szybkości, jak wskazania będą do bani?

AutoGałgany i precyzja ? :biglol:

Od tego trzeba zacząć :D

Ale jeśli wskazania mają być w miare realne to tylko na silniczku :) Sam mam u siebie i nie narzekam na gałgana :P

Mylisz się.

Mylisz się, mechaniczny jest szybszy.

Chyba Ty :mrgreen:

Jest szybszy, ale mniej precyzyjny, więc co po szybkości, jak wskazania będą do bani?

O jakim błędzie mówimy panowie;)?paru setek, dych czy jedynek;d:P?

Te na SM są dość dokładne. Jasne, że jak ktoś wydał kilka koła na zegary do auta które toru nie widziało, to będzie Cie przekonywać, że właśnie takie są niezbędne do wyjechania z garażu :P

Te na SM są dość dokładne. Jasne, że jak ktoś wydał kilka koła na zegary do auta które toru nie widziało, to będzie Cie przekonywać, że właśnie takie są niezbędne do wyjechania z garażu :P

Dobre B)

Sprawdzałem w tym roku wskazania akurat mojego AG Boost z kompem i o dziwo pokazywało dokładnie to samo :o

Szczerze, byłem naprawdę zdziwiony.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...