americandolar Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Witam wszystkich Pewnego "pięknego" razu cofając zasadziłem w hydrant i w szczęściu bądź też nie trafiłem na tę plastikową część bagażnika. Jest dziura, estetycznie wygląda to okropnie i bardzo chciałbym wymienić całą tę plastikową część. Chodzi o tę szeroką czarną część na zdjęciu. Czy ktoś orientuję się jak fachowo nazywa się ta część, a może ktoś widział coś podobnego na sprzedaż ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Chodzi o całą blendę pod tablice rejestracyjną czy Ona składa się z jakiś fragmentów? Podejrzewam, że jeśli pekł choćby kawałek to trzeba szukać całości....blenda tylnej klapy...tak to można nazwać Pozdrawiam P.S. Fajny dziad...Nie na sprzedaż czasem ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
americandolar Posted October 19, 2013 Author Share Posted October 19, 2013 Chodzi o tę czarną cześć tylko na której jest tablica rejestracyjna Dziad nie dziad, ale zaledwie 73k dopiero przejechane Może i byłby na sprzedaż parę miesięcy temu, dzisiaj jadę go zagazować - bo benzyna przekraczała moje dochody. Zrobię z niego cudo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojto79 Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Witam, jak chcesz robić z niego cudo, to z tego co widać na zdjęciu brakuje Ci osłonek na lampkach tablicy rejestracyjnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Dziad bez urazy..To takie nazewnictwo legacy I A te czarne to blenda właśnie...szukaj w częściach...może znajdziesz A z gazem to dobrze przemyśl sprawę....Tzn. na jakich komponentach itp itd....to ważne żeby później nie było zonka, ze coś nie bangla Link to comment Share on other sites More sharing options...
americandolar Posted October 19, 2013 Author Share Posted October 19, 2013 Witam, jak chcesz robić z niego cudo, to z tego co widać na zdjęciu brakuje Ci osłonek na lampkach tablicy rejestracyjnej. spokojnie, najpierw gaz, potem pomalutku wszystko będę ulepszał Dziad bez urazy..To takie nazewnictwo legacy I A te czarne to blenda właśnie...szukaj w częściach...może znajdziesz A z gazem to dobrze przemyśl sprawę....Tzn. na jakich komponentach itp itd....to ważne żeby później nie było zonka, ze coś nie bangla Spoko, spoko przecież się nie gniewam No muszę poszukać tej blendy, bo strasznie mnie to denerwuje Co do gazu to właśnie oddałem samochód, dostałem zastępczy i w poniedziałek do odbioru - będzie zajebiście, salon bardzo renomowany, działają już od parunastu lat i znają się jak mało kto Link to comment Share on other sites More sharing options...
K12DLA Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 (edited) jeśli będziesz szukał tego "plastiku" na necie to polecam użyć nazw z manuala: -trunk garnish; -license pocket Edited October 19, 2013 by AR2R_K19DLA Link to comment Share on other sites More sharing options...
americandolar Posted October 20, 2013 Author Share Posted October 20, 2013 jeśli będziesz szukał tego "plastiku" na necie to polecam użyć nazw z manuala: -trunk garnish; -license pocket dzięki wielkie ! będę próbował i tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
K12DLA Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 jeśli nadal szukasz tego plastiku, to pojawiło się coś takiego w UK http://www.ebay.co.uk/itm/subaru-turbo-salloon-boot-lid-trm-/131172540601?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1e8a7e20b9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamski Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 (edited) edit. Edited April 23, 2014 by adamski Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Z tego co wiem to już zamontowane.....to i wiele innych gratów w dziadku siedzi...wygląda coraz lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts