Jump to content

Legacy 1.8 - POMOC nazwa tylnej części bagażnika

americandolar

Recommended Posts

Witam wszystkich ;) Pewnego "pięknego" razu cofając zasadziłem w hydrant i w szczęściu bądź też nie trafiłem na tę plastikową część bagażnika. Jest dziura, estetycznie wygląda to okropnie i bardzo chciałbym wymienić całą tę plastikową część. Chodzi o tę szeroką czarną część na zdjęciu.

Czy ktoś orientuję się jak fachowo nazywa się ta część, a może ktoś widział coś podobnego na sprzedaż ?

28bd86a7e670c370gen.jpg

Chodzi o całą blendę pod tablice rejestracyjną czy Ona składa się z jakiś fragmentów? Podejrzewam, że jeśli pekł choćby kawałek to trzeba szukać całości....blenda tylnej klapy...tak to można nazwać :)

Pozdrawiam

P.S. Fajny dziad...Nie na sprzedaż czasem :) ??

Chodzi o tę czarną cześć tylko na której jest tablica rejestracyjna ;) Dziad nie dziad, ale zaledwie 73k dopiero przejechane :P Może i byłby na sprzedaż parę miesięcy temu, dzisiaj jadę go zagazować - bo benzyna przekraczała moje dochody. Zrobię z niego cudo.

Dziad bez urazy..To takie nazewnictwo legacy I :P

A te czarne to blenda właśnie...szukaj w częściach...może znajdziesz :)

A z gazem to dobrze przemyśl sprawę....Tzn. na jakich komponentach itp itd....to ważne żeby później nie było zonka, ze coś nie bangla :D

Witam,

jak chcesz robić z niego cudo, to z tego co widać na zdjęciu brakuje Ci osłonek na lampkach tablicy rejestracyjnej.

spokojnie, najpierw gaz, potem pomalutku wszystko będę ulepszał ;)

Dziad bez urazy..To takie nazewnictwo legacy I :P

A te czarne to blenda właśnie...szukaj w częściach...może znajdziesz :)

A z gazem to dobrze przemyśl sprawę....Tzn. na jakich komponentach itp itd....to ważne żeby później nie było zonka, ze coś nie bangla :D

Spoko, spoko przecież się nie gniewam :P No muszę poszukać tej blendy, bo strasznie mnie to denerwuje :mellow: Co do gazu to właśnie oddałem samochód, dostałem zastępczy i w poniedziałek do odbioru - będzie zajebiście, salon bardzo renomowany, działają już od parunastu lat i znają się jak mało kto :)

jeśli będziesz szukał tego "plastiku" na necie to polecam użyć nazw z manuala:

-trunk garnish;

-license pocket ;)

Edited by AR2R_K19DLA

• 6 months later...