pawlaswrc Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 (edited) Znów takie szybkie pytanie: Przyrezerwowałem sprężyny, które sprzedaje zoowty ale muszę się upewnić czy sprężyny obniżające Prodrive z Imprezy GD będą pasowały do GC? Podejrzewam, że o ile z samym pasowaniem nie powinno być problemu, to zastanawiam się, czy rzeczywiście obniżą lżejszą Imprezę GC. Chodzi o springi z tego tematu: http://www.forum.sub...rzedaz-garazu/# Dajcie jakąś podpowiedź, bo nie chcę w razie czego blokować sprzedaży. Nikt nic nie podpowie ? Edited October 12, 2013 by pawlaswrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
komancz Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 nie pasują, GD jest cięzszy od GC8 i te sprezyny będą po prostu za twarde do Twojej budy. Wg mnie wysokość tez jest inna. Kup sprezyny sti do GC8, sa nadal dostepne dedykowane w 3 roznych twardosciach na przod i tyl. nie pasują, GD jest cięzszy od GC8 i te sprezyny będą po prostu za twarde do Twojej budy. Wg mnie wysokość tez jest inna. Kup sprezyny sti do GC8, sa nadal dostepne dedykowane w 3 roznych twardosciach na przod i tyl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlaswrc Posted October 15, 2013 Author Share Posted October 15, 2013 Tak też sądziłem. Na logikę powinny się okazać za twarde i za wysokie. Kombinuję coś dla brata, bo kupił pierwszą Imprezkę i chce, żeby to jakoś wyglądało i jeździło (również tanio ) Problem polega na tym, że potrzebujemy właściwie tylko przód obniżyć, bo tył lekko siadł po wrzuceniu LPG. Mam tak u siebie w Colinie (2.0 N/A) zrobione i fajnie wszystko gra- przód już trochę zjeżdżone sprężyny Eibach i nowe KYB, a tył KYB Excel G i sprężyna z GT. Autko ładnie się wyrównało, nie straciło specjalnie na komforcie i jeździ normalnie, no... może łatwiej dupką rzuca, bo miększa i (jeszcze) bez staba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts