Yanas Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Poszukuje informacji o rodzajach/mocy żaróweczek podświetlenia : przycisków konsoli środkowej, wskaźników prędkościomierza,obrotomierza itp., klawiszy włączania tempomatu/ ogrzewania wycieraczek itp. Z góry dziękuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max 84 Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 (edited) Hej Ostatnio przerabiałem ten temat u siebie. Brak podświetlenia poszczególnych włączników. Problem rozwiązałem wyciągając jedną żaróweczke z podswietlenia włącznika awaryjnych. Po czym udałem sie do sklepu elektronicznego i kupieniu na "wzór" żaróweczek, ponieważ są tak małe że nie ma na nich żadnych oznaczeń. W przyciskach i podświetleniu panelu środkowego (2 żarówki) z tym że pokryte silikonową zieloną nakładką, są takie same nie wiem jak przy podswietleniu zegarów bo nie musiałem rozbierac na szczęscie. Ale znając zmyślnych kitajców to wszędzie upchneli to samo Coś mi świta że maja 1,1 W lub 1,2 i na pewno 12 volt Ponoć można założyc 14V aby dłużej służyły. Miłego Grzebania. Edited October 13, 2013 by Max 84 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yanas Posted October 15, 2013 Author Share Posted October 15, 2013 Dzięki wielkie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozarek Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 to są dokładnie te żaróweczki http://bit.ly/1cR8WQu 14V 50-60mA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts