Jakub Jankowski Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Witam Mam pytanie czy ktos z kolegow mial zamontowane na swoim Legasiu felgi Tomason 17" chodzi glownie o model TN1 17" 5x100 8J i Et 35 czy takie felgi moga pasowac na legacy 2005r na stronie producenta niestety pomineli nasze autko w tym rozmiarze felg Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Nie wiem czy będą pasowały rozmiarowo ale mam dwa komplety do Skody - 17" na zimę model TN4 i na lato 18" model TN9. Dobra jakość za rozsądną cenę i akurat na Legacy IMO będą wyglądać ładnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco46VR Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 (edited) ja smigam na takich tylko ze lataja w imprezie GF 1997r jestem zadowolony felgi daja rade zapomniaem dodac przy ostrej jezdzie czasami z tulu opona lekko przyciera Edited October 10, 2013 by Jaco46VR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts