Dramo Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Witam forumowiczow Urodzil mi sie nowy problem z autkiem a mianowicie dopasowanie przedniej lewej póloski do mojego autka szukalem po sklepach internetowych wersji gl, ale wszedzie jest wersja gf nie rozumiem tego zbytnio ale pomijajac ten fakt jak wyglada sprawa z tymi pólośkami czy np. bd pasowala od imprezki jedynki z silnikiem 1.6 albo jakiejs innej czy wszystkie wersje silnikowe i napedowe mialy sowje rodzaje pólośi czyli dlugosc i ilosc zebow bo juz normalnie zdurnialem w tym temacie ;D mam nadzieje ze mi jakos pomozecie dzieki z gory Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 szukalem po sklepach internetowych wersji gl, ale wszedzie jest wersja gf GL to w Twoim roczniku oznaczenie silnika wolnossącego, w odróżnieniu do GT - turbo GC/GF to oznaczenie nadwozia, GC - sedan, GF - kombi napisz dokładniej do czego szukasz półosi, na pewno ktoś Ci tu pomoże ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dramo Posted October 5, 2013 Author Share Posted October 5, 2013 Subaru impreza Kombi 2.0 silnik 115 km 4x4 ej20 przednia lewa póloś tego wlasnie mi trzeba od jakich innych modeli mogl bym ewnentualnie wykorzystac ten element do swojego autka:) Subaru impreza Kombi 2.0 silnik 115 km 4x4 ej20 przednia lewa póloś tego wlasnie mi trzeba od jakich innych modeli mogl bym ewnentualnie wykorzystac ten element do swojego autka:) 95 rok produkcji a w sumie koncowka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryjeks Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 (edited) Od wszystkich Imprez z roczników 1993-2000 będzie pasować przednia półoś, niezależnie od wersji silnikowej. Edited October 5, 2013 by ryjeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dramo Posted October 8, 2013 Author Share Posted October 8, 2013 http://allegro.pl/show_item.php?item=3590578612 Zamowilem takie cos mam nadzieje ze bd pasowalo Hm.. chyba temat mozna uznac za zamkniety chyba ze ktos chce sie wypowirdziec jak taka polos wymienic oraz na co uwarzac przy wymianie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dec Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Ja wymieniłem przednie na te z wrx'a a mam takie samo wręcz auto co Dramo (nawet kolor:D ). Wszystko pasowało idealnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts