Sen123 Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 (edited) Pytanie do krakusów i okolic...Czy znacie jakiegoś rozgarniętego tłumikarza w Krakowie, który ogarnąłby temat dostosowania końcowego wydechu Prodrive oraz STI do Imprezy N/A '03 ?. Chodzi o to by zrobił to czysto, zgrabnie, bez tzw. druciarni. Mam te dwa wydechy i chciałbym sprawdzić który będzie lepszy. Chodzi mi o delikatne podkreślenie bokserka. Wiem, czytałem, nigdy to nie będzie jak w turbo..., ale delikatne mruczando jest wskazane, z naciskiem na delikatnie rasowe . Czy ktoś może już eksperymentował z tymi wydechami w N/A, który głośniejszy itd.?. Mam te dwa: http://www.forum.sub...ncowy-prodrive/ , http://www.forum.sub...ter-i-back-box/ Odbije się to jakimś spadkiem mocy? Edited September 29, 2013 by Sen123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EL-Marcin Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Podjedź na Rzemieślniczą 20, na terenie zajezdni, warsztat naszywa się "Quattro-Service". Pytaj o "Emciora" lub Artura (obaj to bardz mili goście) i powołaj się na "Marcina z Audiklubu" z Łodzi. Artur to prawdziwy wirtuoz spawarki i migomatu. Będzie pan zadowolony! Link to comment Share on other sites More sharing options...
betun Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Witaj, ja byłem u tłumikarza w Kochanowie (2A - Old Car FHU). Warsztat wygląda jak klita druciarza, ale ja jestem zadowolony. Mój wydech był kompletnie dziurwy, wymieniałem rury. Końcowy tłumik był doposowywany do nowych rur i jakość spawania jak i spasowanie jak najbardziej na +. Z tego co się orientuję to jest to dość znany warsztat w okolicach Krakowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 (edited) a juz nic nie mowie.. Edited October 2, 2013 by KamilP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen123 Posted October 3, 2013 Author Share Posted October 3, 2013 Wszystkim dzieki za info. a juz nic nie mowie.. Azaliż dlaczego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts