Jump to content

elektryka haka holowniczego

1leszek

Recommended Posts

Sprawa ma się tak. Założyłem samemu hak w samochodzie : forester. Mam problemy psychiczne i źle reaguję na stres.Mam nerwicę natręctw a lęk bardzo ja potęguje.Stąd mam ograniczone możliwości wykonywania manualnych przedsięwzięć.Założenie haka kosztowało mnie wstrząs i tachykardię. Ale satysfakcja była ogromna. Po tym "sukcesie" dochodziłem psychicznie parę dni.Zostałą jeszcze elektryka i tu serwis jak zwykle nawalił. 11.09.2013 poprosiłem serwis o założenie elektryki 13 pinowej!!! i dodałem,że nagli mnie trochę czas bo muszę odebrać przyczepę z Ceranowa.. Serwis odpowiedział,że na piątek czyli 13-ego będzie miał wiązkę.Oczywiście w piątek jej nie miał. Umówiliśmy się ,że w poniedziałek serwis da znać . Zadzwoniłem do serwisu w poniedziałek ,i powiedziałem że zamówiłem wiązkę za 330 pln..Serwis był oburzony.OK.Anulowałem zmówienie .We wtorek lub środę serwis zadzwonił ( 17.09 lub 18.09)i odpowiedział ,że może zamówić wiązke ale bez przewodów stałoprądowych za 470 pln To mnie trochę zdenerwowało bo czas leci a serwis dalej nie ma wiazki , dodatkowo może zamówić wiazkę drożej niż ja i bym już miał ją w ręku. Ponowiłem zamówienie wiązki.Otrzymałem ją. W zwiąku z tym całym bałaganem w serwisie postanowiłem ,że założę ją sam. I tu popełniłem BARDZO duży błąd. Żeby założyć wiązkę tzrba rozebrać praktycznie cały bagażnik - cały lewy bok bagażnika.To było ponad moje możliwości psychiczne.Zdjąć ten bok równa się zniszczyć sobie samochód- pourywać zaczepy w plastikach a same plastiki zdeformować.Jestem teraz w strasznym dole przez serwis . któremu nie chce się zrobić to co do niego należy jak nie dostanie morza kasy.I tak do dziś tj.27.09 2013 nie mam założonej elektryki, przyczepa czeka w Ceranowie a mnie szlag trafia. Serwis jakby nic umówił się ze mna na poniedziałek tj 30.09.

Jakby ktoś się pytał dlaczego sam zakładałem hak - to w moim poście ma od razu odpowiedź : jest założony i na czas.A moje pytanie do DT to dlaczego serwis jest tak małooperatywny?

Edited by 1leszek

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...