Azrael Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Może skomponuje nam jakiś hymn Subaru czy coś? ;-) Przepraszam że tak trochę na uboczu ale czy gdzieś wnecie jest jakiś przykłąd ttwórczości rzeczonego forumowicza bo chciałbym sam ocenic organem słuchu moim certyfikowanym na tróje z kształcenia słuchu na dyplomie ;-)
Fido__ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Założe się, że on Ci panny sprzed nosa w Cynamonie kosi i stąd ta żółć, albo co No i jest przystojniejszy, co widać na pieknej fotce. Tak właśnie jest - od dawna szukam tam wartościowego materiału na żonę, i co mi się jakaś spodoba, to buch - blond czupryna pojawia się na miejscu i nici z mojego "cunning plan". Z całego tego wątku powyższe podoba mi się najbardziej. Aż chciałoby się powiedzieć parafrazując Shreka "No to se jeszcze poszukasz Przemeq"
WiS Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Azi: Gugiel Twoim przyjacielem jest... :wink: http://www.rubik.pl/index.php3
Azrael Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 WiS, dzięki. Brak WRCFana powoduje że samo forum zabiera mi zdecydowanie za dużo czasu. No dobra posłuchałem :-)
WiS Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Przy okazji znalazłem też nieoficjalną stronę fanów Petera: http://www.rubikpiotr.bo.pl/ Niezłe rzeczy tam są... na przykład taka (dział: ciekawostki): Wybory Mistera Forum Znamy już wyniki wyborów Mistera Forum Piotra Rubika! Niezmiernie miło nam oznajmić, iż zwycięzcą został...Piotr Rubik! Na drugim miejscu uplasował się ww, a na trzecim Michał! Cieszymy się z wysokiej pozycji naszego naczelnego :-) Gratulujemy!!! dod. Asia Peter... teraz to już Przemeq, Owoc i spółka znienawidzą Cię do reszty... :wink: Chłopaki - byliście kiedyś chociaż Misterem Klasy w swoim technikum...? 8)
Korton Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Może skomponuje nam jakiś hymn Subaru czy coś? ;-) Przepraszam że tak trochę na uboczu ale czy gdzieś wnecie jest jakiś przykłąd ttwórczości rzeczonego forumowicza bo chciałbym sam ocenic organem słuchu moim certyfikowanym na tróje z kształcenia słuchu na dyplomie ;-) Azrael masz tu urywki: http://www.empik.com/showobject.jsp?obj ... ry=2050100 Tez jestem ciekaw czy Przemeq i PiotrR to koledzy i z tad te wypowiedzi, czy ktos pojechal po bandzie:) Oczywiscie Owoc za Przemkiem przyklasnal swoim zwyczajem. Ps. Kupilem zonie na dzien kobiet ten album i kilka piosenek mi sie podoba:), chociaz to nie moje klimaty.
kropek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ty jesteś skałą mam w odmentach mojego twardego ale jeszcze nie słuchałem btw to ciekawe kiedy jakcyć raperzy będą na forum
Polini Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 btw to ciekawe kiedy jakcyć raperzy będą na forum Jak Forester urośnie do rozmiarów Escalade albo Navigatora i zapodają chromy ze spinnerami. :wink: Swoją droga... Widziałem Imprezę na jakimś teledysku polskiego rapera.
WiS Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 ciekawe kiedy jakcyć raperzy będą na forum Coś dziwnie nie tęsknię za tą chwilą. Ale ja tam jestem nietypowy... Jak Forester urośnie do rozmiarów Escalade albo Navigatora i zapodają chromy ze spinnerami. Tribeca ma bliżej niż Leśnik... Dodać trochę srebrnego, jakiś neon... i może starczy...? :wink:
kropek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 btw to ciekawe kiedy jakcyć raperzy będą na forum Jak Forester urośnie do rozmiarów Escalade albo Navigatora i zapodają chromy ze spinnerami. :wink: Swoją droga... Widziałem Imprezę na jakimś teledysku polskiego rapera. Pokahontaz: "za szybcy się wściekli"
Azrael Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Azrael masz tu urywki: http://www.empik.com/showobject.jsp?obj ... ry=2050100 Dlaczego mam skojarzenia z muzyka z gry Warcraft III?
Polik Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Pan Rubik To jeszcze nie jest Nasz Wielki Polski Artysta - jak np Pan Kiljański ...ale juz w krotce zasili szeregi odbiorców Panów Fryderyków i w Sopockim Basement-cie Wiekowe Wina na Mysich Odonach ze Złotousta Maryla Popijac bedzie! Do Krytyki ma prawo każdy ... Grać każdy nie musi ... Walenie w dzioba tez nie jest najlepszym rozwiazaniemm.. Pozostaje tradycyjny knock out werbalny Pozostaje Mistrzostwa Rozpocząć !
Gal Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ty jesteś skałą mam w odmentach mojego twardego Kropek... Ten tekst mnie zafascynował... Na początku wziąłem go za cytat jakiś z twórczości Petera i rozbierałem go na czynniki pierwsze z dziesięć razy zastanawiając się gdzie przekręciłeś cytat; - Ty jesteś skałą, mam w odmentach mojego twardego... - Ty jesteś skałą mą w odmentach mojego twardego... - Ty jesteś skałą mą w odmentach, mojego twardego... itd A to Twoja własna twórczość, okazuje się...
kropek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ty jesteś skałą mam w odmentach mojego twardego Kropek... Ten tekst mnie zafascynował... Na początku wziąłem go za cytat jakiś z twórczości Petera i rozbierałem go na czynniki pierwsze z dziesięć razy zastanawiając się gdzie przekręciłeś cytat; - Ty jesteś skałą, mam w odmentach mojego twardego... - Ty jesteś skałą mą w odmentach mojego twardego... - Ty jesteś skałą mą w odmentach, mojego twardego... itd A to Twoja własna twórczość, okazuje się... chyba zapomniałem dopisać DYSKU :wink:. Gal mam nadzieję że dużo czasu nie byłeś zmuszony poświęcić temu zagadnieniu. Jeszcze raz najmocniej przepraszam...
Gal Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 chyba zapomniałem dopisać DYSKU :wink:. Gal mam nadzieję że dużo czasu nie byłeś zmuszony poświęcić temu zagadnieniu. Jeszcze raz najmocniej przepraszam... Ależ nie sumituj się tak. To był w sumie dość zabawny czas...:wink:
kropek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 chyba zapomniałem dopisać DYSKU :wink:. Gal mam nadzieję że dużo czasu nie byłeś zmuszony poświęcić temu zagadnieniu. Jeszcze raz najmocniej przepraszam... Ależ nie sumituj się tak. To był w sumie dość zabawny czas...:wink: no to dobrze . Pozdrawiam.
Polini Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Tribeca ma bliżej niż Leśnik... Dodać trochę srebrnego, jakiś neon... i może starczy...? :wink: Heh... Ostatnio jakieś lansują się po W-wie. Pokahontaz: "za szybcy się wściekli" Wink Może i tak, jakoś dawno się nie zagłębiałem w polski HH, mam stałe składy, które lubię i czasem słucham... :wink:
owoc666 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Peter... teraz to już Przemeq, Owoc i spółka znienawidzą Cię do reszty... :wink: Chłopaki - byliście kiedyś chociaż Misterem Klasy w swoim technikum...? 8) Phi.. Klasy!? Szkoły! (gimnazjum - w liceum nie organizowali ).
WiS Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Eeee... to żeńskie gimnazjum chyba musiało być... :roll: :wink:
kropek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Eeee... to żeńskie gimnazjum chyba musiało być... :roll: :wink: GŁOSUJ NA OWOCA to było hasło wyborcze...
owoc666 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Czuje się przytłoczony. Rozmowa na mój temat toczy się przynajmniej w czterech wątkach...
Gal Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Czuje się przytłoczony. Rozmowa na mój temat toczy się przynajmniej w czterech wątkach... Powinieneś się czuć jak Miss Polonia co najmniej.
WiS Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 STOP nagonce na Owoca!!! :!: "Każdy, kto podniesie rękę by zerwać nam Owoca - może być pewien, że władza ludowa mu tę rękę odrąbie!!!"
Przemeq Opublikowano 22 Czerwca 2006 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Czując się wywołanym do tablicy, powiem tyle, że forma krytyki PeterR z mojej strony była nie na miejscu, za co go przeprosiłem na PW. PeterR wykazał się klasą, przeprosiny przyjął i zaproponował zapomnieć sprawę ( ). Wziąwszy to pod uwagę, poprosiłem Mod'ów o zamknięcie tego wątku, gdyż staje się mocno kontrowersyjny - tym bardziej w kontekście tego, że PeterR jest aktywnym forumowiczem. Stało się inaczej, według mnie - źle. Ale że sam nieraz dla zasady wtykałem kij w mrowisko ("żeby się działo na forum"), nie mogę teraz mieć za złe wszystkim tym forumowym intrygantom, którzy temat radośnie pociągnęli, choć nadal uważam, że wątek jest do zamknięcia. I na zakończenie wniosek ogólny: krytka osób publicznych jest sportem uprawianym dość często, również na tym Forum. Krytyka bardzo często poniżej krytki, jeśli chodzi o poziom. Aż ciśnie mi się na usta biblijne "Niech pierwszy rzuci kamień ten, kto bez winy". No bo co by było, gdyby nagle okazało się, że forumowiczami są np. panowie Kaczyńscy, p. Giertych, p. Rasiak, p. Janas... i jeszcze długo by wymieniać. Z mojej strony EOT.
Rekomendowane odpowiedzi