Lisek Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Z zaufanych zrodel wiem ze jednego LE zamowil znany dyrygent Piotr Rubik ,ktory wczesniej jezdzil 2,5xt:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Z zaufanych zrodel wiem ze jednego LE zamowil znany dyrygent Piotr Rubik ,ktory wczesniej jezdzil 2,5xt:) Ten kurduplowaty tleniony blondasek od mydlanej popowej muzyki pseudo-klasycznej, stały bywalec Cinnamona? Fuj. Cała ta osoba i jej twórczość to dla mnie przykład złego smaku. I mówicie se, co chcecie - uczestniczyłem już w "pasztetgate", mogę teraz wziąć udział w "rubikgate" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Uroczy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 I ktoś taki będzie jeździł MY'06 . Dawać mi evo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Zapomnialem dodac, ze caly samochod trzesie sie i wibruje i buczy a przy wcisnietym sprzegle dodatkowo klekocze, piszczy i jeczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisek Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 Zakupil takie LE bo w jego Foresterze rozlecial sie silnik na autostradzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
arno Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Ten kurduplowaty tleniony blondasek od mydlanej popowej muzyki pseudo-klasycznej, stały bywalec Cinnamona? Fuj. Cała ta osoba i jej twórczość to dla mnie przykład złego smaku. . Jakżesz niesprawiedliwym Twoj opis, Przemyslawie. Zaś Rubik dostał nagrodę na festwialu w Opolu. Jak mozna takie paszkwile na takiego twórcę pisać. Naród go kocha. A jak naród go kocha to my też. Rubik pisywał tutaj jak se kupił Forestera. Założe się, że on Ci panny sprzed nosa w Cynamonie kosi i stąd ta żółć, albo co No i jest przystojniejszy, co widać na pieknej fotce. Jade se wczoraj z lotniska i stoi obok Evo - ja w taksówce. Brzydactwo. I Przemuś, nie bierz, nie bierz ścierwa, bo to wsysa jak odkurzacz. Okrutny dźwięk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Jakżesz niesprawiedliwym Twoj opis, Przemyslawie. Zaś Rubik dostał nagrodę na festwialu w Opolu. Jak mozna takie paszkwile na takiego twórcę pisać. Naród go kocha. A jak naród go kocha to my też. Niestety kol. Rubik to dla mnie signum temporis. Tacy artyści, jakie społeczeństwo, jaki parlament. Ale, jak mówią - każdy ma takiego Rubika, na jakiego sobie zasłużył . Rubik pisywał tutaj jak se kupił Forestera. Czyli kolejka osób, które chciałyby dać mi w mordę, może się powiększyć. Jeden w tę, czy we wtę.... Bez znaczenia . Założe się, że on Ci panny sprzed nosa w Cynamonie kosi i stąd ta żółć, albo co No i jest przystojniejszy, co widać na pieknej fotce. Tak właśnie jest - od dawna szukam tam wartościowego materiału na żonę, i co mi się jakaś spodoba, to buch - blond czupryna pojawia się na miejscu i nici z mojego "cunning plan". Jade se wczoraj z lotniska i stoi obok Evo - ja w taksówce. Brzydactwo. I Przemuś, nie bierz, nie bierz ścierwa, bo to wsysa jak odkurzacz. Okrutny dźwięk. No to jak tak... :roll: A wracając do LE - dość długo idzie poród tego cuda. Trwa to i trwa, a efektów nie widać . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisek Posted June 14, 2006 Author Share Posted June 14, 2006 Przeciez blond czupryna prowadza sie od pol roku z II vice miss polonia Agata Paskudzka wiec o podboje w Cynamonie mozecie byc spokojni bo wiekszosc czasu spedza we Wrocku Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeterR Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Ten kurduplowaty tleniony blondasek od mydlanej popowej muzyki pseudo-klasycznej, stały bywalec Cinnamona? Fuj. Cała ta osoba i jej twórczość to dla mnie przykład złego smaku. . Jakżesz niesprawiedliwym Twoj opis, Przemyslawie. Zaś Rubik dostał nagrodę na festwialu w Opolu. Jak mozna takie paszkwile na takiego twórcę pisać. Naród go kocha. A jak naród go kocha to my też. Rubik pisywał tutaj jak se kupił Forestera. I choć nie pisuję to cały czas czytam... Przykre, że jedno z moich ulubionych źródeł informacji na temat moich ulubionych samochodów staje się okazją do obrażania innych forumowiczów... Ale to widocznie takie signum temporis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Podajcie sobie rece, wybaczcie i zyjcie w pokoju A Ty, Peter, lepiej potwierdz albo zdementuj plotki o kupnie LE Bo jesli to prawda, to bedziemy mieli conajmniej dwa zrodla wrazen z uzytkowania tego autka na forum [EDIT] ze wzgledow wiadomojakich musialem przyciac zdjecie, ale tak bedzie wygladal LE :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Ten kurduplowaty tleniony blondasek od mydlanej popowej muzyki pseudo-klasycznej, stały bywalec Cinnamona? Fuj. Cała ta osoba i jej twórczość to dla mnie przykład złego smaku. . Jakżesz niesprawiedliwym Twoj opis, Przemyslawie. Zaś Rubik dostał nagrodę na festwialu w Opolu. Jak mozna takie paszkwile na takiego twórcę pisać. Naród go kocha. A jak naród go kocha to my też. Rubik pisywał tutaj jak se kupił Forestera. I choć nie pisuję to cały czas czytam... Przykre, że jedno z moich ulubionych źródeł informacji na temat moich ulubionych samochodów staje się okazją do obrażania innych forumowiczów... Ale to widocznie takie signum temporis... Uderz w stół... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIFAN Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Przemeq Zanim dorównasz Panu R. zawodowo (coś skomponujesz ) proponuję zakup PPP do twojego STI za 12.200 pln. (gwarancja) to samo co w LE (mam taki) Wtedy Twoje STI będzie "prawie" takie samo jak Pana R. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
arno Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Przemeq Zanim dorównasz Panu R. zawodowo (coś skomponujesz ) proponuję zakup PPP do twojego STI za 12.200 pln. (gwarancja) to samo co w LE (mam taki) Wtedy Twoje STI będzie "prawie" takie samo jak Pana R. Pozdrowienia Ciekawe jakie bedzie moje w porownaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Hi hi - znów się wkopałem, a niech mnie drzwi ścisną (takie bez ramek, oczywiście). Mam coś ostatnio talent do wkurzania bogu ducha winnych Forumowiczów. SHAME ON ME! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Przemeq Zanim dorównasz Panu R. zawodowo (coś skomponujesz ) O, przepraszam, tu będę się bronił! Już jestem wirutozem w graniu... ...na nerwach i wielu Forumowiczów może to potwierdzić! proponuję zakup PPP do twojego STI za 12.200 pln. (gwarancja) to samo co w LE (mam taki) Sprawię PPP mojej maszynce na jej pierwsze urodziny. A niech mnie tam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sykstus Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Ten kurduplowaty tleniony blondasek od mydlanej popowej muzyki pseudo-klasycznej, stały bywalec Cinnamona? Fuj. Cała ta osoba i jej twórczość to dla mnie przykład złego smaku. Niestety kol. Rubik to dla mnie signum temporis. Tacy artyści, jakie społeczeństwo, jaki parlament. Ale, jak mówią - każdy ma takiego Rubika, na jakiego sobie zasłużył . I choć nie pisuję to cały czas czytam... Przykre, że jedno z moich ulubionych źródeł informacji na temat moich ulubionych samochodów staje się okazją do obrażania innych forumowiczów... Ale to widocznie takie signum temporis... "Mowia, mowia ze, mowia ze to nie jest milosc nie ... " :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
raju Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Zakupil takie LE bo w jego Foresterze rozlecial sie silnik na autostradzie a moze oleju nie sprawdzal?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arno Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Zakupil takie LE bo w jego Foresterze rozlecial sie silnik na autostradzie chłopak oleju zapomniał sprawdzić i mu korbowód bokiem wyszedł Bo jak korbowod bokiem wychodzi to jest zawsze wina kierowcy. Jak cos sie psuje w Subaru to jest zawsze,. zawsze wina kierowcy. Chlopkai, co jest z wami? Kompleksy, zazdrosc???? \ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Przemeq napisał:Ten kurduplowaty tleniony blondasek od mydlanej popowej muzyki pseudo-klasycznej, stały bywalec Cinnamona? Fuj. Cała ta osoba i jej twórczość to dla mnie przykład złego smaku. Przemeq napisał: Niestety kol. Rubik to dla mnie signum temporis. Tacy artyści, jakie społeczeństwo, jaki parlament. Ale, jak mówią - każdy ma takiego Rubika, na jakiego sobie zasłużył . PeterR napisał: I choć nie pisuję to cały czas czytam... Przykre, że jedno z moich ulubionych źródeł informacji na temat moich ulubionych samochodów staje się okazją do obrażania innych forumowiczów... Ale to widocznie takie signum temporis... :shock: Hmmmm... Dopiero teraz zobaczyłem "to coś", i trochę mnie przytkało. Są dwie możliwości: 1) albo Przemeq i PeterR to kumple i sobie tak gaworzą z przymrużonym okiem, 2) albo ktoś się tu fatalnie zagalopował. Chcę wierzyć, że 1. - ale niestety, obawiam się, że 2. Przemeq... Ty wiesz co. Coś by z tym trzeba zrobić, IMHO. W jakimś innym wątku protestowałem przeciwko obrażaniu grubym epietetem polskich piłkarzy za to, że grają gorzej niż ekwadorscy, kolumbijscy i niemieccy. Krytyka tak, obelgi nie. Tym bardziej protestuję przeciwko obrażaniu artystów za ich styl i fryzurę. I - dla jasności - nie dotyczy to wyłącznie tych artystów, którzy przypadkiem są forumowiczami... 8) Wyjątek robię ostatnio dla polityków... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeterR Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Zakupil takie LE bo w jego Foresterze rozlecial sie silnik na autostradzie chłopak oleju zapomniał sprawdzić i mu korbowód bokiem wyszedł Olej sprawdzam regularnie, jeszcze przed tamtą trasą uzupełniłem olej. Po prostu feralny egzemplarz. Ale teraz silnik jest nowy i wszystko gra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raju Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Ja tam też uważam, że nie powinno się publicznie w ten sposób wyrażać o innych forumowiczach Nie każdy typ muzyki musi nam przypadać do gustu. Co do Ciebie PeterR nie przejmuj się, złośliwi zdarzają się wszędzie :arrow: Przemeq a i ja plotkę puściłem dalej w obieg żeś oleju nie dolał. Ale zgodzisz się chyba, że sam nie wyparował, a jak korbowód bokiem wychodzi to dlatego, że nie miał smarowania. Whatever. Utrzymujmy poziom forum, nie dajmy ponosić się syndromom niedowartościowania społecznego :wink: budujmy razem spoleczność inteligencją płynącą, rozkoszujmy się naszymi szuwarkami nie zaglądając ze złością co kto ma, ciężką pracą każdy swoje i tak osiągnie Wiem... troszkę popłynąłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Ale zgodzisz się chyba, że sam nie wyparował, a jak korbowód bokiem wychodzi to dlatego, że nie miał smarowania. Może być asa powodów takiego zdarzenia. A wątek jest chyba nie o tym - czas na oddzielenie ziarna od plew. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Co do Ciebie PeterRnie przejmuj się, Ja tam bym się nie przejmował - tylko bym dał Przemqowi w pysk, zgodnie zresztą z wnioskiem samego zainteresowanego... 8) Co zaś do muzyki - przyznaję się bez bicia, że w przeciwieństwie do reszty członków świętokrzyskiej "klasy wyższej i średniej" (oraz lekkopółśredniej), nie biegałem dotychczas na PeterR-owe występy oratoryjno-golgocyjne, bo... bo nie mój styl :wink: . Ale teraz, gdy kompozytor będzie mi się dobrze kojarzyć z Jedynie Słuszną Marką... może się skuszę przy okazji? Jeśli jeszcze Maestro na Święty Krzyż następnym razem podjedzie estiajem... 8) :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polini Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Ale się porobiło... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts