kowal Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 (edited) Żeby nie robić zamieszania w spotach Warszawskich to może tutaj piszemy kto chętny na szkolenie I ustalmy termin komu kiedy pasuje http://szkolenia.sjs.pl/szkolenia/training/view/241/samochodowe-i-stopien Lista 1 . kowal Edited September 24, 2013 by kowal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albi Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Proponuję żebyś wpisał od razu osoby, które już się zgłaszały. Żeby nie zabrakło miejsc dla już zdecydowanych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted September 23, 2013 Author Share Posted September 23, 2013 Jak ktoś chętny to niech się wpisuje , do zainteresowanych wysłałem pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
obcy17 Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 1 . kowal 2. obcy17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike85 Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 1.Kowal 2.Obcy17 3.Mike85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackdogwwl Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 1.Kowal 2.Obcy17 3.Mike85 4.... 5. blackdogwwl bo chcę być piąty na liście Tylko muszę wiedzieć co najmniej miesiąc wcześniej w celu ustalenia grafiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Polecam Zabierzcie tez ojca, żonę, brata, kuzyna, szefa... Wszystkich którzy już wszystko wiedzą i są mistrzami bo przejechali miliony kilometrów... Troszkę się migą zawstydzić Samochód obojętny mazdą 626 tez mogą jechać, nie musi być SUBARU Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted September 23, 2013 Author Share Posted September 23, 2013 1.Kowal 2.Obcy17 3.Mike85 4.... 5. blackdogwwl bo chcę być piąty na liście Tylko muszę wiedzieć co najmniej miesiąc wcześniej w celu ustalenia grafiku zbieramy chętnych i wspólnie z sjs ustalimy termin Link to comment Share on other sites More sharing options...
obcy17 Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 (edited) Jak nie musi być Szubaru ani Matiszubuszi to moja kumpela Toledziaka przepali 1. Kowal 2. Obcy17 3. Mike85 4. Lucy 5. blackdogwwl Tylko jak ktoś, coś będzie już wiedział to niech da znać...... bo musimy się jakoś zorganizować Mię śnieg najbardziej interesi ale i asfalt na pierwszym stopniu moja "padaka" uciągnie Edited September 23, 2013 by obcy17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhalunek Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 A jaki koszt takiego SJS? Jak to mniej więcej wygląda jako wydarzenie? Gdzie? Co się robi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted September 24, 2013 Author Share Posted September 24, 2013 @@hhalunek, tu masz wszystko opisane co gdzie jak i za ile http://szkolenia.sjs.pl/szkolenia/training/view/241/samochodowe-i-stopien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayo Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 jezeli nie bedzie wiocha przyjechac niemickim 2.0 tdi i z praca podpasuje to chetnie sie pojawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted September 24, 2013 Author Share Posted September 24, 2013 (edited) wiochy nie będzie , tylko jak ustalimy termin to trzeba się zapisać i wpłacić kasę wcześniej tak więc musisz być pewny na 100% Edited September 24, 2013 by kowal Link to comment Share on other sites More sharing options...
jathek Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Moge byc jako "ewentualny/rezerowowy"? To wszystko zalezy od terminu. Jak sie "wszczele" w okienko w grafiku pracy to napewno sie pojawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 jezeli nie bedzie wiocha przyjechac niemickim 2.0 tdi i z praca podpasuje to chetnie sie pojawie Poćwicz najpierw w domu który bezpiecznik wyjąc żeby całkiem wyłączyć ESP bo ten prawie wyłączony zabiera dużo frajdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVAN Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 (edited) 1. Kowal 2. Obcy17 3. Mike85 4. Lucy 5. blackdogwwl 6.EVAN Edited September 24, 2013 by EVAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpol Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 1. Kowal 2. Obcy17 3. Mike85 4. Lucy 5. blackdogwwl 6. EVAN 7. jpol Ja bardzo chętnie, ale tak wiele zależy od terminu (na dodatek na tę chwilę nie mogę żadnych konkretów podać), że nie wiem czy słusznie robię tutaj sztuczny tłok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted September 24, 2013 Author Share Posted September 24, 2013 napisałem do sjs o podanie możliwych terminów , jak odpiszą to dam znać i wtedy ustalimy najbardziej pasujący wszystkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayo Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 jezeli nie bedzie wiocha przyjechac niemickim 2.0 tdi i z praca podpasuje to chetnie sie pojawie Poćwicz najpierw w domu który bezpiecznik wyjąc żeby całkiem wyłączyć ESP bo ten prawie wyłączony zabiera dużo frajdy po cichu licze, ze moze bedzie to japonskie 2.0 T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 SJS to nie szkoła driftu ani rajdowa, na I stopniu uczy się jak trzymać kierownice, jak skręcać, jak hamować awaryjnie, jak ominąć "autobus" gdy z na przeciwka nadjezdza tir... Podstawy, ale dające w kość jak się ma mocno wbite złe nawyki Jak już bedzie znany termin dajcie znać, może ojcu kupie na urodziny Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackdogwwl Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 SJS to nie szkoła driftu ani rajdowa, na I stopniu uczy się jak trzymać kierownice, jak skręcać, jak hamować awaryjnie, jak ominąć "autobus" gdy z na przeciwka nadjezdza tir... Podstawy, ale dające w kość jak się ma mocno wbite złe nawyki Jak już bedzie znany termin dajcie znać, może ojcu kupie na urodziny I bardzo dobrze Każdemu może się wydawać, że umie jeździć. Na takim szkoleniu wyjdą błędy samowolki jaką się po kursie zrobiło Ja wiem, że Subarakiem dużo nie umiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki266 Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 To szkolenie jest rewelacyjne. Niewiarygodne jakie problemy wychodzą w teoretycznie prostych elementach. Powinno byc obligatoryjne dla wszystkich kierowców Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szfagir Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Z checia wzialbym udzial. Czy osoby tutaj sie zapisujace moga liczyc na inny termin niz ten podawany na stronie SJS? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted September 25, 2013 Author Share Posted September 25, 2013 Termin jest w trakcje ustalania , czekam na informacje od sjs Link to comment Share on other sites More sharing options...
szfagir Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Dzieki za szybka odpowiedz. Jeśli nie bedzie to koncowka pazdziernika to chetnie wezme udzial w kursie. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts