drtulp Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Witam, natrafiłem w sieci na taką informację: http://auto.mail.ru/article.html?id=43507 W Rosji, podobnie jak wcześniej w USA i Kanadzie serwisy Subaru rozpoczęły akcję darmowego przeglądu i zabezpieczenia przeciwkorozyjnego elementów układu hamulcowego w Legacy i Outback 2004-2009. Według artykułu użyte materiały szybko korodują, zmniejszając skuteczność hamowania. Czy SIP planuje podobną akcję? Proszę o komentarz odnośnie problemu z korozją elementów układu hamulcowego. Dziękuję i pozdrawiam! Subaru.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Podpinam sie pod pytanie. Jezeli planowana jest taka akcja, to jakie warunki musi spelniac auto, zeby przystapic do zabezpieczenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyrekcja SIP Dyrekcja Posted September 18, 2013 Dyrekcja SIP Share Posted September 18, 2013 Czy SIP planuje podobną akcję? Tak. Temat jest już znany. Przewidujemy rozpoczęcie akcji około listopada / grudnia. Podpinam sie pod pytanie. Jezeli planowana jest taka akcja, to jakie warunki musi spelniac auto, zeby przystapic do zabezpieczenia? Zapewne, tak jak i w innych tego typu przypadkach, decydować będzie prznależność do określonego zakresu numerów VIN. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Dziekuje za odpowiedz. Czekamy z niecierpliwoscia Link to comment Share on other sites More sharing options...
drtulp Posted September 18, 2013 Author Share Posted September 18, 2013 Dziękuję za szybką i rzeczową odpowiedź. Mam nadzieję, że mój Niemiec z pochodzenia jeśli będzie potrzebował takiej korekty to ją otrzyma. Gdzie szukać informacji o rozpoczęciu akcji w okolicach listopada/grudnia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drtulp Posted November 17, 2013 Author Share Posted November 17, 2013 http://www.subaru.pl/akcja/sprawdz_vin3.php?action=result Sprawdzać swoje subarynki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts