dym007 Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Cześć Wszystkim, próbowałem wyszukać informacji poprzez wyszukiwarke ale bezskutecznie... Pytanie mam o zmiane kierownicy w Bugeye'u(obecnie siedzi kiera z STI 03') na kierownice z STi 07'. Pytanie czy kierownica mi podejdzie bez problemu czy jednak cos trzeba bedzie kombinowac... Z góry dzięki za odpowiedź i sorki jezeli gdzies to było a ja nie doszukałem... Pozdr, Mateusz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwiutki Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Kostka do poduszki jest inna Link to comment Share on other sites More sharing options...
dym007 Posted September 17, 2013 Author Share Posted September 17, 2013 To będzie duzy problem? Wstawic inna kostke na kablach zamiast istniejącej nie powinno być trudne, pytanie czy to załatwi temat? Mocowanie kierownicy jest to samo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwiutki Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Mocowanie kierownicy to samo.Tylko kostka jest inna ale to nie jest duży problem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dym007 Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 Dzieki za pomoc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Ja uważam zmianę kostki za duży problem...tzn. na pewno się da...ale gra nie warta świeczki...ryzyko samoistnego jej odpalenia itp itd...Nie strasze ale temat przerabiałem w MY95 zmieniałem w niej kierę na momo z wrx'a MY99..Kierownica na wieloklinie pasowała idealnie...Wszystko grało prócz właśnie kostki srs'a..Nawet zmiana całego zwijacza wraz z przewodem co idzie od niego po kolumnie kierowniczej (z kompletu z kierownica z wrx'a) nic nie dała bo i w dalszej części przewodu (oryginalnej wiązki mojej babci) była inna kostka...Żaden szpec od poduszek w Moim mieście nie chciał podjąć się roboty/zamiany kostek...Za duże ryzyko...Więc odpuściłem temat bo i sam się nie odważyłem...Nie wiem...Może brak odwagi...Lub rozwagi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 WueM ,jeśli do tej kostki ,przy jej zmianie nie podepniesz + np.z radia ,to nic nie ma prawa samoistnie wybuchać .Tylko sterownik srs może to zainicjować. Przy zmianie wtyczki ,nawet zamiana pinów nic nie zmieni w działaniu poduchy Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Kurcze szkoda że takiej wiedzy i pewności nie miałem przy Mojej operacji...tyle, że tam o ile pamiętam liczba/kolor przewodów chyba był także problemem...dwa kable/przewody koloru żółtego...50/50 że dobry się połączy z wiązką nie ma tego złego..babcia w rękach innego forumowicza...niech On to ogarnie:) mimo wszystko dzieki za podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
wit411 Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Udało się wymienić kierownicę? Jeśli tak, to fajnie by było jakbyś napisał jak to wyszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts