Jump to content

Wyniki trasy szosowej Plejady 2006

ex-Dyrekcja

Recommended Posts

• Ojciec Założyciel

Dzień dobry Państwu !

W załączeniu przekazuję wyniki trasy szosowej Zlotu. Ponadto, poniżej, pismo otrzymane od p. Orskiego (organizatora tej trasy):

SZANOWNY OJCZE DYREKTORZE

Przesyłam ostateczne poprawione wyniki trasy szosowej Zlotu Plejad 2006.

Przepraszam wszystkich uczestników za przedłużenie czasu obliczeń wyników oraz błąd za który w stosunku do osób liczących wyniki wyciągnąłem surowe konsekwencje.

Równocześnie ubolewając nad faktem kilku uszkodzeń samochodów pragnę serdecznie pogratulować wszystkim uczestnikom biorącym udział w Zlocie, wierząc że pogłębiliście Państwo swoją wiedzę o bezpiecznym prowadzeniu samochodów dzięki przygotowanym próbom, oraz mieliście Państwo miłe doznania związane z pięknem terenów i atrakcjami przygotowanymi dla Państwa podczas Zlotu.

Ze sportowym gorącym pozdrowieniem

Lesław Orski

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply
pdf sie nie zalaczy

...a napięcie rośnie... :twisted:

Najpierw trzęsienie ziemi, a potem napiecie ma stopniowo rosnąć

Dyrekcja korzysta z doświadczeń mistrzów! :mrgreen:

hmmm dlaczego ja nie mogę ściągnąć tego pliku a za każdym razem jak odświeże to coraz więcej osób go ma ??

Trochę wstyd mi to pisać ale nic nie poradze że technika mnie przerosła :oops:

Trochę wstyd mi to pisać ale nic nie poradze że technika mnie przerosła

Nie Ciebie... Licznik bije za każdym razem, gdy ktoś wchodzi w wątek, a nie kiedy ściąga plik. Już się kiedyś na ten myk nabrałem :lol:

Pliku raczej nikt nie ściąga. Ja tam widzę tylko biały kwadracik z czerwonym krzyżykiem - ktoś może ma inaczej...?

a ja i Oskar mamy niespodzianke w postaci 20 sekund kary :cry:

depi a jaki macie nr startowy bo w tych wynikach to sobie mozna tylko swoje sprawdzic, ma ktos moze dostep do listy startowej, zeby to jakos ogarnac?

No, to gratuluję Pięćdziesiątkom, Ósemkom i Trzydziestkom Piątkom... :wink:

Może by tak ktoś jednak rozszyfrował ten rebus i przypisał miejsca nickom forumowym? No i chętnie pogratulowałbym też uczestnikom innych tras, tam chyba też była jakaś klasyfikacja, nie?

czy ktos wie o co chodzi z ta suma i gen? wiekszosc ma gen mniejsza od sumy, a ja nr 10 taka sama. acha i za co te kary, czy będzie jakies wyjasnienie? dostalem 9 sekund. koscioly i restauracje miałem ok., regularnosc tez mi dobrze poszla

ja mam takie lamerskie pytanie - skoro jeden OS byl odwolany - to jakie czasy sa przypisywane do zalog, ktore nie startowaly?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...