Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted June 19, 2006 Ojciec Założyciel Share Posted June 19, 2006 Dzień dobry Państwu ! W załączeniu przekazuję wyniki trasy szosowej Zlotu. Ponadto, poniżej, pismo otrzymane od p. Orskiego (organizatora tej trasy): SZANOWNY OJCZE DYREKTORZE Przesyłam ostateczne poprawione wyniki trasy szosowej Zlotu Plejad 2006. Przepraszam wszystkich uczestników za przedłużenie czasu obliczeń wyników oraz błąd za który w stosunku do osób liczących wyniki wyciągnąłem surowe konsekwencje. Równocześnie ubolewając nad faktem kilku uszkodzeń samochodów pragnę serdecznie pogratulować wszystkim uczestnikom biorącym udział w Zlocie, wierząc że pogłębiliście Państwo swoją wiedzę o bezpiecznym prowadzeniu samochodów dzięki przygotowanym próbom, oraz mieliście Państwo miłe doznania związane z pięknem terenów i atrakcjami przygotowanymi dla Państwa podczas Zlotu. Ze sportowym gorącym pozdrowieniem Lesław Orski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted June 19, 2006 Author Ojciec Założyciel Share Posted June 19, 2006 I gdzież ten plik z wynikami :shock: Spróbuję jeszcze raz .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 .pdf sie nie zalaczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 pdf sie nie zalaczy ...a napięcie rośnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarmaj Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 pdf sie nie zalaczy ...a napięcie rośnie... Najpierw trzęsienie ziemi, a potem napiecie ma stopniowo rosnąć Dyrekcja korzysta z doświadczeń mistrzów! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart1000 Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 no to co w koncu z tymi wynikami :?: nie mozna podac bezposredniego linka do pdfu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 A były tu wyniki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowi Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 hmmm dlaczego ja nie mogę ściągnąć tego pliku a za każdym razem jak odświeże to coraz więcej osób go ma ?? Trochę wstyd mi to pisać ale nic nie poradze że technika mnie przerosła Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Komu udało się ściągnąć plik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Trochę wstyd mi to pisać ale nic nie poradze że technika mnie przerosła Nie Ciebie... Licznik bije za każdym razem, gdy ktoś wchodzi w wątek, a nie kiedy ściąga plik. Już się kiedyś na ten myk nabrałem Pliku raczej nikt nie ściąga. Ja tam widzę tylko biały kwadracik z czerwonym krzyżykiem - ktoś może ma inaczej...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Ja mam ten kwadracik podczas ładowania strony ... tylko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarmaj Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Ja tam widzę tylko biały kwadracik z czerwonym krzyżykiem - ktoś może ma inaczej...? Tak, ale ja piję teraz tylko piwo... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart1000 Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 ja mam trzeba jak sie kwadracik pokazuje dac zatrzymaj a potem jak widac krzyzyk skopoiwac linka do schowka i potem juz prosto wkleic albo jakims programikiem sciagnac plik docelowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowi Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 no to skoro znalazł się cfaniak to może cfaniak sam by to gdzie wklejił :?: :!: pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 http://forum.subaru.pl/files/wyniki_szosowa.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
depi Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 hmm.. miła niespodzianka o ile dobrze widze.. przynajmniej dla mnie i jakuba001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart1000 Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 a ja i Oskar mamy niespodzianke w postaci 20 sekund kary depi a jaki macie nr startowy bo w tych wynikach to sobie mozna tylko swoje sprawdzic, ma ktos moze dostep do listy startowej, zeby to jakos ogarnac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fAnkA Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Depi i Jakub001 GRATULACJE Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 bart1000, mają 13stkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moniqa Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 bart1000, mają 13stkę 13 to Emil z Zofija i balastem :wink: Baska z Kubusiem mieli 48 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Racja Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 No, to gratuluję Pięćdziesiątkom, Ósemkom i Trzydziestkom Piątkom... :wink: Może by tak ktoś jednak rozszyfrował ten rebus i przypisał miejsca nickom forumowym? No i chętnie pogratulowałbym też uczestnikom innych tras, tam chyba też była jakaś klasyfikacja, nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 czy ktos wie o co chodzi z ta suma i gen? wiekszosc ma gen mniejsza od sumy, a ja nr 10 taka sama. acha i za co te kary, czy będzie jakies wyjasnienie? dostalem 9 sekund. koscioly i restauracje miałem ok., regularnosc tez mi dobrze poszla Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 ja mam takie lamerskie pytanie - skoro jeden OS byl odwolany - to jakie czasy sa przypisywane do zalog, ktore nie startowaly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart1000 Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 ja i Oskar mamy nr 43 42 to Robert ( tata Oskara) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.