dec Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Cześć. Tym razem szukam na gwałt łączników stabilizatora! Nie chcę kupować nowych bo to bezsensowna ostateczna ostateczność... Chcę wbić w w te łączniki poliuretany dlatego chętnie przygarnę jakiekolwiek łączniki stabilizatora lub ich same obudowy... ważne żeby nie były połamane te obudowy, bo takie to ja mam Jeśli ktoś z Was ma coś takiego w piwnicy albo cuś to dajcie znać ;d stawiam czteropaczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
betun Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Łączniki na przód czy tył? jeśli przód to PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 . ważne żeby nie były połamane te obudowy, Pewnie rozchodzi się o przód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 (edited) Dec kupił poli a nie ma do czego zamontować TAK...chodzi o zestaw na przód Jesli za zainteresowanego wolno Mi odpowiedzieć Pozdrawiam Edited September 9, 2013 by WueM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dec Posted September 10, 2013 Author Share Posted September 10, 2013 taak na przód oczywiście Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraszana Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Cześć. Tym razem szukam na gwałt łączników stabilizatora! Nie chcę kupować nowych bo to bezsensowna ostateczna ostateczność... Chcę wbić w w te łączniki poliuretany dlatego chętnie przygarnę jakiekolwiek łączniki stabilizatora lub ich same obudowy... ważne żeby nie były połamane te obudowy, bo takie to ja mam Jeśli ktoś z Was ma coś takiego w piwnicy albo cuś to dajcie znać ;d stawiam czteropaczek Witaj Na Allegro patrzyles ??? Jest tego troche Link to comment Share on other sites More sharing options...
dec Posted September 12, 2013 Author Share Posted September 12, 2013 Dzięki kolego, betun miał akurat to się załapałem. Na allegro chcą jak za zboże... Ewentualnie zostało aso we Wrocławiu, na pewno mają jakiś syf do wyrzucenia. Ale mam nadzieję że te od betuna będą gites Link to comment Share on other sites More sharing options...
betun Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Jeszcze nie doszły? Sprawdziłem po numerze i dalej siedzi w urzędzie pocztowym?? :| jeśli jutro się nic nie zmieni to ruszę ten temat raz jeszcze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel szuszu Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
dec Posted September 13, 2013 Author Share Posted September 13, 2013 problem rozwiązany, mam już czego szukałem części od betuna - kawior Link to comment Share on other sites More sharing options...
betun Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Cieszę się, że mogłem pomóc niechaj skrzypią jak na poliuretany przystało Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel szuszu Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 oki dzieki za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek1908 Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 A nie ma ktoś dodatkowego kpl? z miłą chęcią też bym przygarną! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 @@wojtek1908, mam jakieś tylne, jak chcesz - to odezwij się na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
hati Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Chcę wbić w w te łączniki poliuretany dlatego chętnie przygarnę jakiekolwiek łączniki stabilizatora lub ich same obudowy... A możesz przy okazji napisac jakie poliuretany do tego wmontowujesz? Mam wlasnie u siebie stukające łączniki i bede musiał jakoś niebawem je wymienic albo ... podrasowac właśnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dec Posted September 18, 2013 Author Share Posted September 18, 2013 Czerwone od strongflex, chyba z 10 tulejek ich jest na przod. Ale jeszcze nie zdarzylem zalozyc na auto bo mam kampanię wrzesniową na polibudzie wiec o wrażeniach nie powiem narazie ogolnie wychodzi porownywalnie cenowo, a znajomy ma spokoj juz drugi rok po zalozeniu poli Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel szuszu Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 w razie czego ja mam, przód i tył Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts