satyr_bb Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Jak w temacie mam pytanie czy ktoś może udzielić wskazówek? Pytanie o ewentualne hotele - czy lepiej gdzieś przy odcinkach czy przy np morzu jest optymalnie? Ponoć daleko jest do Oesów od parkingów - prawda czy fałsz? I ogólnie jeśli ktoś coś może doradzić będę wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mont Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Podpinam się pod temat Znalazłem połączenie rayanair z pd.Polski ale wylot środa powrót poniedziałek. Przydałoby się skrócić ten wyjazd o 1 dzień . Może znacie inne połączenia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
satyr_bb Posted September 9, 2013 Author Share Posted September 9, 2013 Mont - chyba się nie da! my już mamy bilety zakupione i ni cholery krócej nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 (edited) Ja w zeszłym roku mieszkałem w hotelu koło Salou ,koszty nie porażały ,bo zapłaciłem tylko 1100zł za 7dni all inklusive. Do odcinków faktycznie czasem daleko ,zwłaszcza od mety lub startu ,jak wbiliśmy się w połowie odcinka było może 500m. Edited September 11, 2013 by ferdek Link to comment Share on other sites More sharing options...
satyr_bb Posted September 10, 2013 Author Share Posted September 10, 2013 No tam dokładnie szukamy . Dzięki wielkie. Mont - pisz na gg zostawiłem Ci info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts