muzyk Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Witam wszystkich Prośba jak w temacie. Jak ktoś wie co to są za fele, prosiłbym bardzo o odpowiedź. Niestety mam tylko jedno zdjęcie i z tego kąta nie są zbyt dobrze widoczne. PzDr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Stawiam na BBS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Mało, że BBS to jeszcze model LeMans. (LM). http://www.tirerack.com/wheels/WheelCloseUpServlet?target=wheelCloseUp&wheelMake=BBS&wheelModel=LM&wheelFinish=Diamond+Black+w%2FMach+Lip&tab=wheels @muzyk rozumiem tą chorobę, jeszcze przed wakacjami miałem 4 komplety felg do dupowozu (Octavii) i teraz mam dwa do Imprezy a szykuje się trzeci... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
muzyk Posted September 4, 2013 Author Share Posted September 4, 2013 Dzięki @@Ayu, Jesteś szybszy niż prędkość światła. @@ferdek, tak też wstępnie obstawiałem, oczywiście też podziękował za odpowiedź. PzDr P.S. Teraz jak już wiem co to za felunek, znalazłem zdjęcie felgi w jedynym słuszym kolorze Dzięki za odpowiedzi i teraz mogę iść spokojnie spać... Temat do zamknięcia. PzDr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts