slesz Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 no i jest.. 200000km (a w zasadzie już 201kkm) przejechanych subaru boxer diesel, rok 2008, pierwszy transport do polski (gratulacje proszę wysyłać na priv, podam adres do wysyłki upominków okolicznościowych ) w międzyczasie - eksploatacja + sprzęgło komplet raz, pasek klinowy + komplet rolek raz i rura łącząca intercooler z kolektorem ssącym raz, czyszczenie wtrysków raz auto będę chciał sprzedać niedługo, nie wiem jak szybko to się uda, ale 5 i pół roku w tym legasiu było dużą przyjemnością średnie spalanie 7/100km (nie miałem planów oszczędzania paliwa - jazda zależna od humoru), dał radę wozić trzy foteliki z tyłu i pakować się w pięć osób na wakacje (sedan ), następne też będzie subaru, mam nadzieję że też przejadę nim 200kkkm bez problemów wiem że są diesle z większym przebiegiem, nie wiem czy na forum, ma nadzieję że nie jestem wyjątkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefty Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 He, he. Gratulacje. Następny też diesel Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach1111 Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 gratulacje,ja na razie dobiegam 70 tys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRad Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Serwis to na Tobie nie zarobił przez te 5 lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
markos007 Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 auto będę chciał sprzedać ciekawe ile się będzie sprzedawał bo taki przebieg w SBD może trochę odstraszać ludzi ale wynik naprawdę ładny i jak widać można je przejechać bez większych awarii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacky X Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Dzizas, dwumas,panewki a teraz i licznik kilometrów się zepsuł PS. Gratki. Zacny wynik w SBD. Tytuł jak gdyby chodziło o naprawdę zacny wynik a przecież 200 tys. km tak naprawdę to wcale nie jest zwyczajowo duży przebieg w zadbanym samochodzie tj. pilnowanie oleju i nie pałowanie bez pojęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 @@slesz no i pięknie,gratki. Ale to egzemplarz upalany chyba?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Ale to egzemplarz upalany chyba?! nie do sprzedania auto: Subaru, diesel, z makabrycznym przebiegiem i jeszcze upalany regularnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecajek Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Serwis to na Tobie nie zarobił przez te 5 lat No skąd, przeglądy za darmo mu robili gratki, slesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Ciekawe czy te 200 tysiecy w dieslu sie rozpusci? Moze lepiej wyjac i wysuszyc @@slesz, gratulowac nie bede bo to tak jakby to straszny wyczyn byl Ale ciesze sie, ze auto sprawia frajde nawet po tylu przejechanych kilometrach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Jak widać łódzkie powietrze nie jest takie złe Slesz, obyś następnym dwa razy tyle przejechał Link to comment Share on other sites More sharing options...
slesz Posted August 22, 2013 Author Share Posted August 22, 2013 Ale to egzemplarz upalany chyba?! dlatego na wszelki wypadek na forum go nie wystawię Ciekawe czy te 200 tysiecy w dieslu sie rozpusci? ty.. purysto językowy.. 200 tysięcy w dieslu (w domyśle 200 tysięcy kilometrów przejechane w dieslu - nie subaru w dieslu - skrótowo 200 tysięcy dieslem gorzej brzmi) ciekawe ile się będzie sprzedawał uważam że to po prostu kwestia ceny.. tzn mam nadzieję gratulowac nie bede bo to tak jakby to straszny wyczyn byl no wiesz co.. na opale??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmarcinek Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Czyli jednak się da... Może uszczęśliwię podobnym ojca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woszkowaty Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 no i jest.. 200000km (a w zasadzie już 201kkm) przejechanych subaru boxer diesel, rok 2008, pierwszy transport do polski Ramka szklana z gratulacjami od SIP-u , do powieszenia na ścianie się należy, i to bez gadania ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jastazen Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Slesz,gratulacje za szczęśliwy wybór no i właściwą eksploatację Miejmy nadzieję że z biegiem czasu coraz więcej będzie na forum właśnie takich informacji o boxerze dieslu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Nadmienię tylko,że autko zaliczyło bodaj trzy edycje Plejad na trasie szosowej i ostatnie w klasyfikacjach nie było.Jak widać można,gdy użytkownik wie co robi i dba o auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszyn Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Gratulacje !!!, w dzisiejszych samochodach 200 kkm bez jakichkolwiek nieprzewdizanych inwestycji to niezły wynik, oby tak dalej !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzioba Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Jak widać łódzkie powietrze nie jest takie złe Poprawia smarowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach1111 Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 @@dzioba,ile zrobiłeś swoim F ,jeśli można wiedzieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzioba Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 130kkm Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach1111 Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 130kkm to już coś Link to comment Share on other sites More sharing options...
kc2ine Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 wiec subaru moze przejechac az tyle ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 wiec subaru moze przejechac az tyle ??? Odpowiadając w podobnym klimacie. I to na jednym zbiorniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajax Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Ja tam jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś zbiornik paliwa musiał wymieniać w Subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
slesz Posted August 26, 2013 Author Share Posted August 26, 2013 Nadmienię tylko,że autko zaliczyło bodaj trzy edycje Plejad na trasie szosowej i ostatnie w klasyfikacjach nie było. cybel, psujesz mi ogłoszenie sprzedażowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts