Przeluk Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Podobno tak ma wyglądać foresterek 007 ale czy w Polsce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_what Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Na moje oko wygląda tak samo, z wyjątkiem morze drewna w środku :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pakistani Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 bo to jest to samo!!! skoro nowy forek wyszedł niecały rok temu to bardzo wątpię czy od razu zrobią lifting - tylko ta kierownica jest inna, ale po jaką cholerę z tym plastikowym drewienkiem - i tak skórzana MOMO jest najlepsza!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godlik Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Z tego co słyszałem w salonie jak oglądałem Forestera, to "nowy" (model MY'07 dostępny od jesieni) ma mieć np. elektrycznie składane lusterka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_what Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 bo to jest to samo!!! skoro nowy forek wyszedł niecały rok temu to bardzo wątpię czy od razu zrobią lifting - tylko ta kierownica jest inna, ale po jaką cholerę z tym plastikowym drewienkiem - i tak skórzana MOMO jest najlepsza!! Plastikowe drewienka do takiego samochodu są zdecydowanie zbędne Ta kierownica z "drewienkiem" to też MOMO :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Z tym drewienkiem to, zdaje sie, wersja L.L. Bean - ktorej nigdy w Europie nie bylo i pewnie nie bedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
pakistani Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 drewienkom na kierownicy mówimy nie!!!! wiem że to też momo, ale nie ma co jej porównywać ze "zwykłą" momo ze sterowaniem radyjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przeluk Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 Według mnie trochę inaczej rozwiązana jest konsola centralna wraz z nawigacją oraz są lakierowane klamki w kolorze nadwozia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinka Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 czemu u nas sa jednokolorowe forestery, a tu taki archaiczny z jasnym dolem? rownolegle takie produkuja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Ja takiego jak na zdjęciach dwukolorowego widuję pod AP w Krakowie i ma podkładki EFP, więc pewnie kupiony w Polsce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Ja takiego jak na zdjęciach dwukolorowego widuję pod AP w Krakowie i ma podkładki EFP, więc pewnie kupiony w Polsce. a ja takiego parkującego przy obiektach Wisły Kraków (w tym składziku z rzeczami budowlanym jak rusztowania itp.). Może to ten sam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przeluk Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 O ile wiem taki jak na zdjęciu a więc zielono -srebrny można zamówić w salonie .Podobno produkcja forestera 007 rusza w czerwcu a w salonach od września . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pakistani Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 no nie wiem... jak dla mnie to ta konsola jest identyczna. Jeżeli chodzi o klamki w kolorze nadwozia i składane elektrycznie lusterka - to tylko 2 dodatkowe opcje, nic poza tym. A fakt że i u nas można zamówić 2-kolorowe wersje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przeluk Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 Trudno powiedzieć co z nowinek trafi na nasz europejski rynek , ale subaru oferuje np. fabryczny alarm , nowe stereo ,felgi itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Drewno na kierownicy o feee zalatuje to mercedesem Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_what Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Trudno powiedzieć co z nowinek trafi na nasz europejski rynek , ale subaru oferuje np. (...) nowe stereo (...) itp. Nowe, jeszcze lepsze stereo :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinka Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 e nie, lepszego to juz chyba nie moze byc ino inne Link to comment Share on other sites More sharing options...
draleks Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 a propos "drewienka" w samochodzie ... chcialem kiedys koniecznie kupic sobie OBK w wersji L.L.Bean, czyli z "drewienkami" w srodku (kierownica, konsola i takie tam), to moja Zona powiedziala stanowczo, ze ALBO JEZDZIMY MEBLAMI, ALBO SUBARAKIEM ... no i kupilem sobie zwykla europejska wersje "r". To na zdjeciu faktycznie jest L.L.BEAN Edition i raczej nie ma sie co tego spodziewać w Europie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 a propos "drewienka" w samochodzie ... chcialem kiedys koniecznie kupic sobie OBK w wersji L.L.Bean, czyli z "drewienkami" w srodku (kierownica, konsola i takie tam), to moja Zona powiedziala stanowczo, ze ALBO JEZDZIMY MEBLAMI, ALBO SUBARAKIEM ... no i kupilem sobie zwykla europejska wersje "r". To na zdjeciu faktycznie jest L.L.BEAN Edition i raczej nie ma sie co tego spodziewać w Europie. No to sensowną masz żonę. Pozazdrościć. A tekst: ALBO JEZDZIMY MEBLAMI, ALBO SUBARAKIEM ... przechodzi moją autonomiczną decyzją do forumowej klasyki 8) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Moim zdaniem najfajniejszy jest MY'03. Ascetyczny w formie, bez zbędnych pierdół i do tego najładniejszy - jak na razie - ryjek Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_what Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Moim zdaniem najfajniejszy jest MY'03. Ascetyczny w formie, bez zbędnych pierdół i do tego najładniejszy - jak na razie - ryjek Bezstronny się odezwał :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts