Ricardo Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Witam,mam ogromny problem(bo za chwile jade nia 3500km )w GC MY99 125KM jadac z tylu slychac jednostajny szum lozyska w kolach mysle nie bo czy jade wolno czy szybko tak samo szumi i robiac zwroty kierownica tez jednostajny szum(a jak sa lozyska to powinno bardziej szumiec przy szybszej jezdzie)chodzi mi po glowie ,ze to lozysto w podporze?co szanowna Dyrekcja o tym mysli?co to kurcze moze byc Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRAF Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 wymien oba łożyska - powinno pomoc tylko załuż te droższe lepsze, choć moje poprzednie MY98 szumało przez kilkanasie tys km i nic sie nie działo łożyska sie nie rozpadły, niestety solidne Imprezy skonczyły sie gdzies w okolicy 95-96r i teraz łożyska padaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted August 19, 2013 Author Share Posted August 19, 2013 wymien oba łożyska - powinno pomoc tylko załuż te droższe lepsze, choć moje poprzednie MY98 szumało przez kilkanasie tys km i nic sie nie działo łożyska sie nie rozpadły, niestety solidne Imprezy skonczyły sie gdzies w okolicy 95-96r i teraz łożyska padaja ale ktore 2 lozyska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts