wojto79 Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Witam, potrzebuję pomocy kod 35 Canister purge solenoid or circuit, gdzie szukać tego ustrojstwa w legacy I 2.0 i co może oznaczać w praktyce ten kod? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Kuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipsx82 Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 (edited) źle działa lub nie działa elektrozawór który powoduje opróżnianie oparów benzyny zazwyczaj jest montowany przy filtrze i pojemniku węglowym koło kolektora ssącego to jest pozycja nr 2 http://i194.photobuc...jap22/Diag1.gif a w praktyce to nie zatankujesz do pełna Edited July 26, 2013 by ipsx82 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojto79 Posted July 26, 2013 Author Share Posted July 26, 2013 Jeszcze jedno pytanie w takim razie, bo problem nie jest niezbyt poważny, zwłaszcza na LPG . Jak ominąć naprawić to cudo, żeby zgasić check? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipsx82 Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 wymienić ten elektrozawór na inny ? ale czasami ten wkład węglowy jest zapchany i powoduje złe działanie zaworu i wtedy trza jego wymienić Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojto79 Posted July 26, 2013 Author Share Posted July 26, 2013 Kolejne pytanie bo nie wiem czy szukać czy legacy I ma filtr kabinowy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamski Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Z mojej wątłej wiedzy wynika, że nie, też szukałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojto79 Posted July 26, 2013 Author Share Posted July 26, 2013 dzięki, zawsze to mniej straty czasu na szukanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipsx82 Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 nie ma ani jedynka ani dwójka dopiero 3 generacji maja Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamski Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 nie ma ani jedynka ani dwójka dopiero 3 generacji maja czyli dobrze szukałem, że nie znalazłem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojto79 Posted July 27, 2013 Author Share Posted July 27, 2013 gorzej , jak byś znalazł czasami nie dobrze za dużo szukać. Wracając do tematu, wie ktoś może gdzie fizycznie ten zawór siedzi? Patrzyłem wczoraj i na szybko gada nie widać, może jakaś fotka poglądowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipsx82 Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 w generacji 2 jest koło prawego mocowania amorka blisko puszki czarnej z 3 przewodami paliwowymi, poszukaj tej puchy i jeden z przewodów prowadzi do tego zawora 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojto79 Posted July 27, 2013 Author Share Posted July 27, 2013 Dzięki! Znalazłem, połączenie wygląda ok jak będę miał chwilę to przełożę z drugiego auta i będę wiedział co jest grane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts