Grzegorz Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Czy ktoś kupował wysyłkowo jakieś oryginały w Niemczech, gdzie jak wiadomo jest taniej i mógłby podzielić się adresem, linkiem, ewentualnie opisać jak się udała transakcja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy96 Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Mieszkam w Niemczech od lat, nie wiem czy tu jest taniej, bo nie mam porownania cen. Z tego co wiem, orginalne czesci Subaru mozna kupic tylko w Autohaus Subaru, wysylkowo raczej sie nie da. Firmy wysylkowe sprzedaja tylko i wylacznie zamienniki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted June 2, 2006 Author Share Posted June 2, 2006 A to szkoda, ja nie wiem ale słyszałem, że jest taniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIST Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Nie wiem jak inne części ale sprzęgło kpl. kosztuje do imprezy WRX niecałe 1600 Euro w salonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abt Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 1600 euro :?: :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIST Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 1600 euro :?: :shock: Dzięi za uwagę, bzdury piszę, oczywiscie 1600 PLN!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niuniek Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 O mało zawału nie dostałem jak zobaczyłem tą kwotę, już chciałem zapas robić w polsce i sklep na niemcy otwierać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts