inzynier_mamon Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Witam Wkrótce trzeba będzie przeprowadzić przegląd samochodu przy 90000 km. Jak się dowiedziałem, do wymiany oprócz filtrów przeznaczone są również świece. Chciałem zorientować się w temacie i okazało się, że swiec NGK ( bo ttylko takie są polecane ) to jest kilka rodzajów. Jak zorientować się, które to są te właściwe. A może są jakieś lepsze/gorsze rodzaje :roll: Sam nie wiem i prosze o pomoc. A i jeszcze jedno - czy kupował ktoś w Japan Carsie te wszystkie elementy ( filtry itp )? Jak to się ma do tego, co proponuje serwis - i nie pytam tu o ceny Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Nie wiem czy do Twojego forka ceny znacząco odbiegają od tego co do mojego auta, ale w takim normalnym sklepie to: filtr powietrza około 30zł filtr oleju podobnie Świece - około 13-15 zł za sztukę - nie wiem jaki masz konkretnie model auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alioth Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Jestem juz umowiony na 90k przeglad dokladnie za tydzien, w Mikolowie. Jesli Ci sie nie pali to moge dac znac co i jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inzynier_mamon Posted June 2, 2006 Author Share Posted June 2, 2006 Chętnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts