mati Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 W nowym numerze magazynu GT (czerwiec 2006) jest opisani ciekawy francuski GT RWD przeznaczony do driftu. Śmieszne jest to że jest bardzo podobny do mojego (oprócz napedu RWD oczywiście), więc może GT teraz opisze moją? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalili Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 a masz w niej jakis wyrózniający się napęd ? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 W nowym numerze magazynu GT (czerwiec 2006) To Ty czytasz takie badziewie? O jej... :roll: A tak na poważniej: jak pewnie wiesz, szefostwo tego magazynu jest dość aktywne na tym forum. Postawisz karton kawioru (), to może i evokillerowi zrobią zdjęcia 8). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted May 30, 2006 Author Share Posted May 30, 2006 To Ty czytasz takie badziewie? Czasami, jak mi się nudzi bardzo :wink: to może i evokillerowi zrobią zdjęcia ale lexsus looków nie mam, więc pewnie nie będą chcieli :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 to jest pismo dla paszteciarzy tjuningowcow ble Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanap4 Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 ...to może i evokillerowi zrobią zdjęcia 8). A mi?JA tez, ja tez, ja tez chce :wink: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalili Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 a ile szkrzynek kawioru dajesz?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIST Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 ...to może i evokillerowi zrobią zdjęcia 8). A mi?JA tez, ja tez, ja tez chce :wink: . A magnetyzery masz??? Bo jeśli nie to masz marne szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanap4 Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Mam nowa choinke zapachowa o zapachu kawioru, mysle ze sie nada . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Mam nowa choinke zapachowa o zapachu kawioru, mysle ze sie nada . Jeśli jest ozdobiona kryształami swarovskiego, to się pewnie nada. Ale coś red nacz tego zacnego pisma milczy :roll: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polini Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Dżizzz... Co za lalka w Twoim avatarze. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Dżizzz... Co za lalka w Twoim avatarze. :wink: nie poznajesz, wreszcie zdecydowal sie ujawnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
arno Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Kryształy Svarovskiego to se Przemus możesz ten tego. Liczy sie jedynie Amsterdam albowiem: dajmonts ar dze gerls best frjend - a o gerls w zyciu sie rozchodzi. zeby trafic zasadniczo na take, co ma blyskotki w ten tego... I tu sie okazuje, ze wracamy znowu do ten tego. bo swiat sie wokol ten tego kręci, tak? A jakie ten tego sa najlepsze, WOT WAPROS! Dla znawców wschodniej jewropy! No dobra, i nie tylko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polini Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Dżizzz... Co za lalka w Twoim avatarze. :wink: nie poznajesz, wreszcie zdecydowal sie ujawnic Czy ja wiem... Ten ktoś bardziej mi przypomina eee... nie powiem, :wink: niż Przemqa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Dżizzz... Co za lalka w Twoim avatarze. :wink: nie poznajesz, wreszcie zdecydowal sie ujawnic Czy ja wiem... Ten ktoś bardziej mi przypomina eee... nie powiem, :wink: niż Przemqa... Widzę, że mój nowy avatar spodobał się wszystkim, bo to już któryś kolejny wątek, w którym o nim się pisze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polini Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Widzę, że mój nowy avatar spodobał się wszystkim, bo to już któryś kolejny wątek, w którym o nim się pisze . Nie wiem czy spodobał, ale z pewnością zaintrygował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 W nowym numerze magazynu GT (czerwiec 2006) jest opisani ciekawy francuski GT RWD przeznaczony do driftu. Śmieszne jest to że jest bardzo podobny do mojego (oprócz napedu RWD oczywiście), więc może GT teraz opisze moją? :wink: Wyslij maila na adres: kusu@gt-online.pl. Ja tuningu nie lubie P.S. Bruno, straszna ustawka szykuje sie na sobote. Wszystko wskazuje na to, iz beda ofiary! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Bruno, straszna ustawka szykuje sie na sobote. Wszystko wskazuje na to, iz beda ofiary! Ah ja! Czy to będzie ustawka podobna do tej w Miami Beach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polini Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Właśnie przyniosłem GT z Empiku... Mati, zakładaj lexusy, nielakierowane progi, siatkę we wlot i trochę naklejek przyklep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Bruno, straszna ustawka szykuje sie na sobote. Wszystko wskazuje na to, iz beda ofiary! Ah ja! Czy to będzie ustawka podobna do tej w Miami Beach? A tak wlascicie, to dzis moja zona ma impreze firmowa i mozemy sie masakratorsko zniszczyc gdzie tylko chcesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Coż ja mogę biedny poradzić? Mus, to mus... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Coż ja mogę biedny poradzić? Mus, to mus... :roll: To co, plyniemy dzis do Finlandii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted June 2, 2006 Author Share Posted June 2, 2006 Do Finlandi? A fu!!!! Nie lepiej iść na spacer z Jasiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kielbolek Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Do Finlandi? A fu!!!! Nie lepiej iść na spacer z Jasiem? Najlepiej wyruszyć w rejs do Finlandii i zabrać ze sobą Jasia, tak na wszelki wypadek Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Do Finlandi? A fu!!!! Nie lepiej iść na spacer z Jasiem? Z Jasiem sie ni lubimy. Zdecydowanie bardziej kumpluje sie z Jackiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts