Jump to content

na ciepłym silniku nie odpala WRX


Mateoss
 Share

Recommended Posts

Witam, chopy doradźcie coś, od wczoraj mam problem z moim bugiem wrx, jak jest zimny ładnie odpala i jedzie bez problemu, natomiast jak sie zagrzeje, przy 3-4tys obr przerywa, czka i strzela z wydechu, po czym jak sie zatrzymam to zgaśnie i można ją dopiero odpalić jak sie ostudzi, co to może być? pod kompa podpiąłem - błąd sondy, ale z tym błędem już pół roku jeżdze i nic sie nie działo, zresztą jak odepne sonde to i tak nie odpale, to samo z przepływką, myślałem że ona nawala, ale też jak ją odepne to nie odpali, pompa w baku słychać że chodzi, sam już nie wiem co to może być

Link to comment
Share on other sites

czujnik wału sprawdż ;) czy przy kręceniu pokazuje jakies obroty ;)

 

wtedy jak nie chce odpalić to nie pokazuje, natomiast jak mu przerywa przy tych 4-5 tys to wskazówka chce zwariować

Link to comment
Share on other sites

czujnik wału sprawdż ;) czy przy kręceniu pokazuje jakies obroty ;)

 

wtedy jak nie chce odpalić to nie pokazuje, natomiast jak mu przerywa przy tych 4-5 tys to wskazówka chce zwariować

czujnik wału sprawdż ;) czy przy kręceniu pokazuje jakies obroty ;)

 

wtedy jak nie chce odpalić to nie pokazuje, natomiast jak mu przerywa przy tych 4-5 tys to wskazówka chce zwariować

 

 

więc sam sobie odpowiedziałes ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...