Jacorf Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Czy moze ktoś z forumowiczów wie czy mozna włozyć do Imprezy GT skrzynię od 1.6 Oczywiscie pomińmy kwestie wytrzymałosci w ekstremalnych jazdach. Leży sobie w piwnicy i gnije a własnie mi padła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Wlożyć się pewnie da ale ile przeżyje? Do pierwszego wciśnięcia gazu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 no moze do drugiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrxmarasmts Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 zapomnij o wrzuceniu tej skrzyni jesli nawet to dozbrojenie osprzetu cie wykonczy pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Coś czuje że na allegro niedługo pojawi się kolejne "bezwypadkowe" GT, tym razem dodatkowo z nową skrzynią biegów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacorf Posted May 24, 2006 Author Share Posted May 24, 2006 Ciekawe po co ten komentarz. Chcesz się popisać się swoją wyjątkową błykotliwością? Pisz na temat mistrzu techniki i odpowidaj na pytania bo to jest forum techniczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacorf Posted May 24, 2006 Author Share Posted May 24, 2006 Dziękuje za wypowiedzi. Znalazłem już skrzynię od STI, montuję jeszcze dodatkowo szperę z tyłu i lecę na KJSy zarżnąć strucla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadRSTI Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 a podajcie mi dokladnie czym sie rozni skrzyniz GT od 1.6? bo z tego co wiem to raczej jesli chodzi o wytrzymalosc - to niczym. Wszystkie skrzynie 5 biegowe Subaru to padaki :wink: (IMO) nawet te 5 biegowki z RA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts