Adi Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Dziś rano w swoim aucie nie stwierdziłem kompletu szyb :? Jakimś krótko ostrzyżonym, niekoniecznie inteligentnym panom, z jakiegoś powodu potrzebne było moje radio. Dzwoniłem do Jaana i niestety okazało się, że trzeba czekać do dwóch tygodni. Pomocy, może możecie kogoś polecić, kto załatwi to szybciej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted May 19, 2006 Author Share Posted May 19, 2006 Aha, jeszce jedno, czy taka szkoda podlega pod AC? Radio, szyba robocizna- pare złotych wyjdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pakistani Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 hej, jeżeli chodzi o szybe i robocizne to nie ma problemu z AC - ale z radiem to bardzo wątpię.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalili Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 chory kraj, zeby takie rzeczy wyrabiac..... jedni cięzko gonią z robotą o grosz, a inni idą na łatwizne smutneeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 chory kraj, zeby takie rzeczy wyrabiac..... Kradną nie tylko u nas, co nie jest żadnym pocieszeniem ale bardziej wyrażeniem ludzkiej natury. Kiedyś były sposoby na karanie amatorów cudzej własności, ale jak widać przez ostatnie dziesięciolecia pod płaszczykiem humanitaryzmu, człowieczeństwa, praw człowieka itp. ludzie zapomnieli jak się to robi. A szkoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Adi jak chcesz nowa to CARGLASS jesli chcesz uzywke za grosze to dzwon do serwis A Koper bo wydaje mi sie ze ci pomoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b. Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 ja widziałem chyba jakąs boczną szybę na allegro. b. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted May 20, 2006 Author Share Posted May 20, 2006 Dzięki za reakcję na moją prośbę i pomoc. Udało mi się załatwić w Gdyni ale dopiero na poniedziałek. Weekend przejeżdże z folią, niestety aktualnie to moje jedyne auto :? Cena mnie trochę zaskoczyła...pozytywnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts