Jump to content

Rozpoczęcie sezonu motoryzacyjnego Orneta - 05.05.2013 r.

Recommended Posts

To luźne spotkanie. :) Także brudność samochodu(mój też po trasie najczystszy nie będzie) nie ma znaczenia, a w końcu się poznamy, :)

Ja przejadę 240 km, także 40 to pikuś. :D

Wpadajcie. :yahoo:

Załogo mazurska, ktoś się z Was wybiera?

Ja w zasadzie jestem połowicznie już tubylcem, więc odpowiadam że jadę. Będę cyrklował, żeby być na jakąś 10.30-11.

Pytanko - w ten weekend ma tam być zlot starych Fordów, to na co trafimy tam jutro, jak oni mają w planie sprzątanie? ;)

Spotkanie było, Subaru sztuk 5: 3x bug, 1 blob, 1 hawk. Na 1/4 startowały 2, pojeżdżawki nie uświadczono.

Za to było słonecznie i ciepło.

Fajnie było, bo i polatać można było i była obwoźna hamownia. Ja sobie sprawdziłem AFR. :) Kilka razy spróbowałem się ćwiartce, m. in. z Integrą Type R (tu było 1:1, bo pierwszy start spieprzyłem) i BMW 530D po chipie(ponoć miało ostro jechać, a wyszło tak, że pewnie zmieni auto :biglol: )

Ogólnie mix rozmaitych aut, ale świetna atmosfera, grill i super pogoda. :) Jak widać, bez nadzoru ludzie też potrafią się kulturalnie i bezpiecznie bawić. :)

Z tym bezpiecznie to bym się zastanawiał, bo widziałem dwóch asów, co to się potrafili na 200 metrze ćwiartki wpieprzyć się przed ścigających się i będących już na 100 metrze. Ale przynajmniej stłuczek jakich się uświadcza na Krywlanach w Białymstoku nie było ;)

Martinez, ten drugi raz z ITR to nie przypiekłeś sprzęgła przypadkiem? Bo trochę było czuć po starcie...

Z tym bezpiecznie to bym się zastanawiał, bo widziałem dwóch asów, co to się potrafili na 200 metrze ćwiartki wpieprzyć się przed ścigających się i będących już na 100 metrze. Ale przynajmniej stłuczek jakich się uświadcza na Krywlanach w Białymstoku nie było ;)

Martinez, ten drugi raz z ITR to nie przypiekłeś sprzęgła przypadkiem? Bo trochę było czuć po starcie...

Zawsze znajdzie się jakiś as. :D Ale lepszych widziałem na imprezach gdzie była organizacja itd. :)

Może troszkę się przypiekło, ale tragedii nie było. :D Zresztą na tych płytach jest bardzo średnia przyczepność, więc bardziej od sprzęgła obrywają opony. <_<