Jump to content

gdzie serwisowac w Krakowie?

lastozzi

Recommended Posts

The Forum poleca ASO. ;)

W Krakowie masz dwa.

nie chce byc nie mily,ale mamy tez ze 3 aso citroena,a z wlasnego doswiadczenia godne polecenia jest jedno.

i w tym kontekscie mozesz sam ocenic wartosc Twojej wypowiedzi.

Edited by lastozzi

owszem,zapoznalem sie.

i dalej nie wiem,ktory serwis jest godny polecenia.jesli pytanie zadane bylo zbyt ogolne to doprecyzuje: ktory jest godny polecenia.

owszem,zapoznalem sie.

Chyba niezbyt dokładnie.Odnośny wpis

a) prowadzenie u nas działalności komercyjnej związanej z motoryzacją,

B) promowanie działalności konkurencyjnej wobec gospodarza Forum (SIP),

Jesteśmy na forum oficjalnego importera Subaru na Polskę,czyli SIP-u.

SIP ma sieć autoryzowanych warsztatów,zwanych ASO,właśnie te polecamy.

Które z ASO w Krakowie jest godne polecenia?Sam wybierz,nie serwisuję aut w Krakowie.

no i docieramy do pojecia nadinterpretacji-czy gdziekolwiek sugerowalem,ze pytam o nie-aso? tak jak napisalem w drugim poscie-mamy ze 3 aso citroena,z czego tylko jedno uwazam za godne polecenia. zakladam,ze nietrudno przeniesc to na "mamy w krakowie 2 aso subaru (bo to wiedzialem przed zalozeniem watku)-ktore z nich jest lepsze".

w regulaminie nie ma nic o rownosci aso i ich nieomylnosci,a skoro nei ma takiego zapisu to pisanie ktore aso jest lepsze nie jest zakazane.

czy teraz jest jasno i klarownie?

Sam wybierz,nie serwisuję aut w Krakowie.

dzieki za rade..

Edited by lastozzi

Odpowiedź godna polityka,prawnika czy rzecznika prasowego. :biglol:

A sugerowałeś że chodzi o ASO? ;)

Nadinterpretując dalej,gdyby chodziło o ASO wymieniłbyś ich nazwy.Pływamy dalej? :P

Które ASO bardziej polecane,zapytaj raczej w wątku krakowskim.

• Upvote 1

ma ktoś info ile w takim serwisie kosztuje sprawdzenie forka przed kupnem ?

W Wawie u Kopra w kwietniu płaciłem 250 PLN. Cena w innych ASO powinna byc taka sama - tak mnie się wydaje przynajmniej :)

Hej, ja też nie znam serwisu na zakopiańskiej, a po dość niemiłej przygodzie na ul. Conrada postanowiłem się z nimi rozstać - niestety cena ich usług nie idzie w parze z jakością. Od jakiegoś czasu wszystko w forku robię w nieautoryzowanym serwisie i jak na razie jest ok. Nazwy nie podaję z wiadomych przyczyn.

• Upvote 1

Frey-443zl plus 250zl za sprawdzenie kompresji plus 150zl za sprawdzenie szczelnosci UPG (dwa ostatnie opcjonalne)

Beltowski-400zl, nie proponowali tych dwoch dodatkowych uslug.

Hej, ja też nie znam serwisu na zakopiańskiej, a po dość niemiłej przygodzie na ul. Conrada postanowiłem się z nimi rozstać - niestety cena ich usług nie idzie w parze z jakością. Od jakiegoś czasu wszystko w forku robię w nieautoryzowanym serwisie i jak na razie jest ok. Nazwy nie podaję z wiadomych przyczyn.

dzieki ze jedyna konkretna wypowiedz.

dzieki ze jedyna konkretna wypowiedz.

konkretnie to ci też mogę od siebie napisać, że miałem parę lat temu niezbyt pozytywne doświadczenia z EFP, problemy z organizacją i terminowością, zwłaszcza jak nie jesteś stałym i awanturującym się klientem ;) co do jakości pracy się nie wypowiadam ale samo podejście spowodowało, że zrezygnowałem z ich usług

• Upvote 1