smiertelnik Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Witam co myślicie o zorganizowaniu jakiegoś spotu w Radomiu? Czekam na odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S1M0N Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Witam, jako bardzo świeży posiadasz Subaru - jestem jak najbardziej za! ;d tak jak już z resztą pisałem na gg również ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
OFF123456789 Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Cześć, u mnie ciężko z czasem, ale będę śledził wątek jakby coś się działo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAF Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Powitać. U mnie też czasowo bywa różnie, ale przyglądał się będę uważnie, moż jakiś termin przypasi. PZDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolid s-turbo Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 no i jak ruszyło się coś z tymi spotami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pio_ryf Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 (edited) Hej Chłopaki zna ktoś z was te komisy i może by ktoś podjechał przy okazji oblukać. http://otomoto.pl/mazda-cx-9-full-idealna-f-vat-23-C33187227.html vin by sie przydał http://otomoto.pl/mazda-cx-9-europa-4x4-skora-navi-fvat-23-C32418014.html http://otomoto.pl/mazda-cx-9-europa-ful-wyp-serwis-fak-vat-C31525278.html Byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Piotr Edited June 29, 2014 by pio_ryf Link to comment Share on other sites More sharing options...
drout Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 Widzę ze szukamy we dwóch Mazdy cx9. Przejeżdżając ostatnio przez radom szukałem tych komisów ale coś mi źle poszło o nie trafiłem. Może jeszcze raz podjadę Link to comment Share on other sites More sharing options...
pio_ryf Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Ciężko coś fajnego znaleźć. Miała być tribeca bedzie cx9 Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
drout Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Wiem już drugi raz szukam mazdy bo pierwszą mi ukradli 1,5 mies temu. Ale jest masakra jakaś. Nic nie ma ciekawego. A jak coś jest to bez fv23. Chyba już meilowaliśmy ze sobą chyba na forum mazdy?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pio_ryf Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Tak Zastanawiam się czy by coś od sąsiadów nie przywieźć. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
drout Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 U nich chyba też nie jest za ciekawie. Ja szukam polifta od 2010 w górę. Czyli bardziej 2010 bo tylko wtedy były wersje na EU reszta to import z USA. Powiem Ci że super wozidełko i w tych pieniądzach ciężko o jakąś alternatywę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszyn Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 (edited) Mam prośbę do kolegów z Radomia, jakie opinie krąża na temat radomskiego ASO Michalczewski ? Edited September 5, 2014 by jaszyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
OFF123456789 Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 To zależy co chcesz zrobić w aucie... z silnikowych napraw, a szczególnie uturbionych jednostek raczej bym odradził. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszyn Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 (edited) To zależy co chcesz zrobić w aucie... z silnikowych napraw, a szczególnie uturbionych jednostek raczej bym odradził. nie naprawa ale przegląd po 15kkm (właściwie wymiana oleju, i filtrów z tego co się orientuje), Ale spieprzyć można wszystko o czym się już kilka razy przekonałem na własnej skórze w starym ASO w Lublinie - Autofum jakby komuś coś strzelło do głowy - Mazde i Citroena mają teraz -porażka. Akurat mam podrodzę i jest wolny termin w Radomiu, mają Motula no i cena szokujaco niska w porównaniu z Lublinem. nie wiem dlaczego tak jest ale gdzie nie zadzwonie to taniej niż w Lublinie, dużo taniej a dzwonie anonimowo ... w Lublinie mają chyba zwyżki dla stałych klientów Edited September 5, 2014 by jaszyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 (edited) Mam prośbę do kolegów z Radomia, jakie opinie krąża na temat radomskiego ASO Michalczewski ? Moim zdaniem to najlepszy serwis zaraz po MTS. Nie wiem o co chodzi z tymi z turbiną, ale ceny niższe od innych i obsługa na wysokim poziomie. Szef serwisu ma doświadczenia z Anglii, a pracownicy bardzo uczciwie i kompetentnie wyjaśniają . Możesz jechać w ciemno. Dużo aut z Warszawy na serwis gwarancyjny jeździ . Edited September 5, 2014 by lojszczyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszyn Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Dzięki za informację, akurat mi pasuje pod każdym względem więc sobie zajadę po drodze Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Dzięki za informację, akurat mi pasuje pod każdym względem więc sobie zajadę po drodze Napisz wrażenia, bo może coś się zmieniło przez rok. Też mam przegląd w planach przed zimą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszyn Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Napisz wrażenia, bo może coś się zmieniło przez rok. Też mam przegląd w planach przed zimą. ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
OFF123456789 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 (edited) Słyszałem opinie, że mają bardzo małe doświadczenie jeśli chodzi o STI czy GTki, a i swojego antyka też im w łapy nie dałem, gdy miałem problem doładowaniem... natomiast przeglądy, naprawy zawieszenia, wymiany filtrów i oleju myślę, że jak najbardziej można polecić... Kolega kiedyś robił u nich poliuretany i nie skasowali go bardziej niż by to zrobili w każdym innym warsztacie Edited September 6, 2014 by sentex Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Słyszałem opinie, że mają bardzo małe doświadczenie jeśli chodzi o STI czy GTki, a i swojego antyka też im w łapy nie dałem, gdy miałem problem doładowaniem... natomiast przeglądy, naprawy zawieszenia, wymiany filtrów i oleju myślę, że jak najbardziej można polecić... Kolega kiedyś robił u nich poliuretany i nie skasowali go bardziej niż by to zrobili w każdym innym warsztacie Po pierwsze: Nie powtarzaj tego co inni mówią o nich, bo pewnie nigdy tam nie byli. Najpierw jedź do nich, to się przekonasz że nie warto grzebać nawet samemu. Robią to profesjonalnie i uczciwie . Co do tematu kolegi z poliuretanami, to potwierdzasz tylko moją opinię Poznałem 8 serwisów ASO i uważam, że ten jest najlepszy ! Nie byłem nigdy a M. Kluszczyńskiego, więc moja opinia jest na podstawie forum a pozostałe znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAF Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Ja serwisuje tam swoje oba Subaraki, uturbionego Forka XT i wolnossącą imprezę i nie mam żadnych zastrzeżeń a wręcz przeciwnie. Bardzo miła i fachowa obsługa, włącznie z mechanikami. Osobiście ja jak i moje samochody jesteśmy bardzo zadowoleni i ze swojego doświadczenia mogę to ASO spokojnie polecić. Przy okazji gorąco pozdrawiam całą załogę ITS Michalczewski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszyn Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Dzięki koledzy, pojadę to napiszę jak było chociaż to tylko przegląd , ale może coś zwróci moją uwagę. Na razie widzę że cena jest naprawdę korzystna, bije na głowę Lublin. Zresztą jak już chyba mówiłem - dzwonilem w kilka miejsc, nigdzie nie było drożej niż w Lublinie - różnice w cenach spore, kilkaset złotych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cewie Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Miło czytać że w Radomiu pełna profeska w obsłudze Subaru. Tam kupiłem swoje auto i tam mam zamiar korzystać z serwisu. Gdyby miałby odbyć się spot w najbliższym czasie, to chętnie przyjadę. Pozdrawiam PS. jaszyn, czy Twój Forek już po przeglądzie w Rodomiu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeloRadom Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Witam od niedawna Jestem posiadaczem legacy 97' chetnie wybralbym sie na jakis spot w Radomiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nurek Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Czesc, ogolnie to sie chyba za wiele nie dzieje, przynajmniej ja nic o tym nie wiem :-) pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts