artykuł Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Witam, znalazłam outbacka 2.5 xt z 2006 r. z instalacją lpg. W niedzielę jadę go obejrzeć, na co powinnam zwróćić szczególną uwagę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Witam, znalazłam outbacka 2.5 xt z 2006 r. z instalacją lpg. W niedzielę jadę go obejrzeć, na co powinnam zwróćić szczególną uwagę? Najlepiej weź z sobą kogoś kto ma takie auto . Dla pewności sprawdź stan auta w serwisie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kociou Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 (edited) Mówisz o tym: http://www.bezwypadk...4312121-gakowek ? czy o tym: http://www.bezwypadkowy.net/forum/120-ocena-auta/41936-subaru-outback-xt-2006r-olsztyn tego z olsztyna odradzam - bity tyłem,własciciel komisu pożycza go znajomym "do sprawdzenia" i ogólnie sprawia wrażenie zaniedbanego (oglądałem go jakiś czas temu) zerknij tez na ten temat: http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/61455-co-moge-sprawdzic-przy-zakupie-za-pomoca-kabelka-i-komputera/ a najlepiej tak jak pisze @lojszczyk - jedź do ASO Edited April 26, 2013 by kociou Link to comment Share on other sites More sharing options...
artykuł Posted April 27, 2013 Author Share Posted April 27, 2013 NIestety nie mam nikogo kto zna się na tej marce i silnikach typu boxer ( ja też niewiele o niej wiem, jedynie to co przeczytałam). "Sprawdzić w serwisie" macie na myśli podjechanie i zrobienie przeglądu i czy numerze VIN? Dokładnie chodzi mi o ten samochód z Gałkówka, wiesz coś na jego temat? Z tego co mi powiedział ten facet to sprzedaje go bo kupił żonie nową tribece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefty Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 NIestety nie mam nikogo kto zna się na tej marce i silnikach typu boxer ( ja też niewiele o niej wiem, jedynie to co przeczytałam). "Sprawdzić w serwisie" macie na myśli podjechanie i zrobienie przeglądu i czy numerze VIN? Dokładnie chodzi mi o ten samochód z Gałkówka, wiesz coś na jego temat? Z tego co mi powiedział ten facet to sprzedaje go bo kupił żonie nową tribece. Możesz wynająć rzeczoznawcę, a jak nie masz sama pojęcia to wizyta w aso i przegląd przedzakupowy jest wielce wskazany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kociou Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Ten z gałówka koniecznie trzeba zabrać do aso - ze stanów przyjechał w dobrym stanie ale nie wiadomo jak był eksploatowany w kraju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artykuł Posted April 27, 2013 Author Share Posted April 27, 2013 Dziękuję za rady . Faktycznie będę musiała przejechać się do aso w Łodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts