Philippe3 Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 witam, posiadam amerykanska wersje wrxa 04, w ktorym swiatla zapalaja sie automatycznie wraz z wlaczeniem silnika, roznica miedzy swiatlami na wylaczeniu i wlaczeniu jest taka ze te ktore swieca automatycznie gasna po zaciagnieciu recznego. mieszkam w uk, i jest to o tyle normalny kraj ze nie trzeba tu jezdzic na swiatlach gdy swieci slonce, i coraz czesciej przy wiosennym sloncu ludzie puszczaja mi "dlugie" i staraja sie mnie poinformowac w jakis sposob ze mam wlaczone swiatla (jakbym o tym nie wiedzial....) czy wiecie moze jak wylaczyc swiatla w wrxie? tak zeby swiecily wtedy kiedy ja chce? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Możesz mieć pod schowkiem taka kostkę/złączkę . Widziałem taki patent że po rozłączeniu jej były tak jak chciałbyś właśnie mieć . Nie wiem czy to dotyczy tego modelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADK90 Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 (edited) Sam borykałem się z tym problemem. I rozwiązaniem jest ściągniecie schowka od pasażera i wyjęcie białej kostki po prawej stronie za schowkiem. Nie mam fotek niestety ale kostka jest widoczna. Gdy ją odepniesz światła będą wyłączone i działać normalnie po włączeniu. Edited April 25, 2013 by ADK90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRU Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Miałem podobną rzecz w colcie gti sprowadzonego ze Szwecji.Nie było możliwości wyłączenia świateł i musiałem zrobić podobny manewr jak w poście kolegi ADK90. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mARTino Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 ADK90 wie co mówi i robi, więc rób tak jak radzi, a będzie dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADK90 Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Wymieniając dziś filtr kabinowy zrobiłem zdjęcie tej kostki dla potomnych 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 w STI MY06 ,nie ma takiej kostki ,ktoś wie jak to wyłączyć ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDSEQ Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Trochę odkopię temat, Dziś w swoim hawku 06us po przekręceniu stacyjki, światła zapaliły się podczas gdy ręczny był zaciągnięty i na manetce w pozycji wyłączone ;/ :wacko: Poruszałem więc hamulcem ręcznym i na zegarach gasł i zapalał się napis BRAKE , Ktoś się spotkał z takim przypadkiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wild_scorpio46 Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Hej. Odkopię temat. Mam Forestera MY 06 i też chcę się pozbyć cały czas włączonych świateł mijania. Problem w tym że u mnie po zdjęciu schowka nie ma takiej wtyczki (zdjęcie). Jest w innym miejscu czy jestem skazany na jeździe z ciągle włączonymi światłami ? Wersja Forka US. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts