rallyholic Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Automobilklub Mazurski MOTOMAJÓWKA 2013 „Razem z Hołkiem budzimy Łukasza – EDYCJA II!” Serdecznie zapraszamy wszystkich kierowców, zarówno amatorów, jak i licencjonowanych zawodników oraz kibiców, do udziału w tegorocznej Motomajówce, która odbędzie się w sobotę 4 maja na Torze Rajdowym w Mikołajkach. Jednym z głównych punktów imprezy będą zawody w formule Rallysprintu, podczas których kierowcy 4-krotnie zmierzą się z ...2,5 - kilometrową próbą sportową na bardzo wymagającym torze, znanym z eliminacji RSME - Rajdu Polski. Podobnie jak w zeszłym roku „Motomajówka” będzie miała również wymiar charytatywny. Po raz kolejny będziemy zbierać fundusze dla Łukasza Nowakowskiego, który nadal znajduje się w śpiączce po ciężkim wypadku samochodowym i w dalszym ciągu potrzebuje ogromnej pomocy. Ostatnio pojawiła się szansa na Jego pobyt i rehabilitację w krakowskiej klinice i wspólnie możemy to urzeczywistnić. Poprosiliśmy ponownie o pomoc Krzysztofa Hołowczyca, który i tym razem zgodził się wziąć udział w naszej imprezie, wspierając swoją osobą akcję „RAZEM Z HOŁKIEM BUDZIMY ŁUKASZA – EDYCJA II”. Popularny HOŁEK zaprezentuje swoje umiejętności podczas jazd pokazowych, a przede wszystkim każdy uczestnik „Motomajówki 2013” będzie miał niepowtarzalną okazję wzięcia udziału w licytacji i spełnienia swojego marzenia - przejażdżki rajdówką z samym Mistrzem. Oczywiście cały dochód z licytowanych przejażdżek przekazany zostanie dla Łukasza Nowakowskiego. Dodatkowo podczas wydarzenia będzie można nabyć książkę „Piekło Dakaru” autorstwa Krzysztofa Hołowczyca i Juliana Obrockiego. Całość uzupełni szereg atrakcji dodatkowych oraz program przygotowany przy współpracy automobilklubu z Powiatową Komendą Policji w Mrągowie promujący zasady bezpieczeństwa ruchu drogowego. Z myślą o tegorocznym Rajdzie Polski zamierzamy także promować i propagować zasady bezpiecznego kibicowania. Dodatkowo, chcąc rozszerzyć akcję pomocy dla Łukasza, dzień wcześniej, czyli w piątek 3 maja od godz. 16:00 na Torze w Mikołajkach odbędzie się charytatywny coodrive, podczas którego będzie można odbyć przejażdżkę na prawym fotelu pilota autem rajdowym, z której dochód również powędruje do potrzebującego. Tegoroczną Mikołajską „Majówkę” oraz „Motomajówkę 2013”, medialnie wesprze Radio Zet, Radio Planeta, Antyradio, TVP a także Rzecznik Prasowy Komendanta Głównego Policji inspektor dr Mariusz Sokołowski. Nie może Was zabraknąć na Torze Rajdowym Mikołajki! Regulamin Uzupełniający oraz formularz zgłoszenia dostępny na www.ak-mazurski.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipozz Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 mus się wybrać Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackdogwwl Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Byllismy w zeszlym roku i bylo super Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeroeight Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Wygląda na to, że się pojawię Jakie opony polecacie na ten tor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipozz Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Jakie opony polecacie na ten tor? chyba tylko coś specjalnego na szutry, bo każda zwykła opona zimowa/letnia zostanie zjedzona po kilku przejazdach Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipozz Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Ktoś się wybiera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeroeight Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 ja na 80% Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipozz Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 @@zeroeight, startujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jopawpl Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Ja startuje z bratem jako pilot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchewa Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 ja bede Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipozz Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 @@Marchewa, dobrze, że chociaż Ty będziesz z naszej mazursko-subarakowej ekipy Przetrzyj tam prawy, bo pewnie na jakiś wolny przejazd wsiąde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchewa Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 oki spoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 na ten tor zdecydowanie szutrowka pasuje (o ile bedzie dopuszczona) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarrrloS Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Filip może w końcu zobaczę Twoją nową subarynke jutro:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Wygląda na to, że i ja się zjawię ok 12.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipozz Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Pozdrawiam wszystkich spotkanych dzisiaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
havok Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Ja także, chociaż was nie znam jeszcze i nie wiem, kogo widziałem, poza Wełniaczem, z którym dojechałem na miejsce. Swoją drogą miło było poznać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Również pozdrawiam spotkanych i dzięki havok za traskę Biorę się za zdjęcia i filmiki a materiału fajnego sporoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
havok Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Fakt, zdecydowanie jazda za Subaru to zupełnie inne wrażenia. Twój fajnie słychać przy dociśnięciu go, nawet żonie sie spodobało Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawcy1986 Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 (edited) Rowniez pozdro dla wszystkich widzanych, spotkanych:D Edited May 4, 2013 by dawcy1986 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 (edited) Twój fajnie słychać przy dociśnięciu go, nawet żonie sie spodobało Dzięki To już masz pretekst do kupienia podobnego i żona pewnie będzie za A tutaj latający Marchewa Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited May 4, 2013 by Wełniacz Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecki_ol Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Również pozdrawiam wszystkich spotkanych, mijanych i widzianych dzisiaj w Mikołajkach Poniżej film z przejazdu marchewy: Ze zdjęć mam głównie Hołka, ale zaraz coś wybiore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Tak na szybko filmik( przejazd ten co z kamerki Mareckiego ale wew. ) , mam nadzieję, że Marchewa za złe mi podkładu nie będzie miał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchewa Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 nie no podkład 1 klasa, bardzo miło było spodkać tylu subarowiczów na imprezce pozdrowionka i do zobaczyska na następnych imprezach Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarrrloS Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Marchewa dzieki za przejażdżkę, masz u mnie browara:) pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts