Jump to content

27 kwietnia przywitanie wiosny w NMnP, trening, i miły grill :)

vert

Recommended Posts

Drodzy zapraszamy do Nowego Miasta nad Pilicą na trening, szkolenie, i miły dzień w sobotę 27 kwietnia. Robimy trening, grill, dwie trasy i w ogóle fajny dzień. zaczynamy od 9,30 do ściemnienia :) wjazd od auta 200 pln dla wszystkich. mozliwy trener dla amatorów.

Pozdrawiam, vert&Norveg

w razie pytan dzwoncie. vert 509 123400

ps. nie ma zapisów. platność na miejscu.

2 trasy. spokojna szkoleniowa i las. trasa bedzie wyznaczona oponami.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Na miejscu bedzie Łukasz Włoch, czołowy pilot rajdowych kierowców z RSMP (między innymi u Leszka Kuzaja). Łukasz jest również świetnym kierowcą rajdowym, nie startującym jako kierowca z przyczyn finansowych.Będzie możliwość wynajęcia Łukasza na osobiste szkolenie z jazdy !!!

To co wyprawiał na ostatnim naszym trenigu swoją skodą felicją mozna zobaczyć na youtubie wpisując Jego nazwisko i nmnp.

cena za godzine to 100pln.

Proszę o zgłoszenia wcześniej jeśli ktoś jest zainteresowany. Tu w wątku.

vert

Żona pozwoliła, jak dzieciaki coś nie wywiną i Dziadunio odpali to sie widzimy :) . Vert możesz mnie wpisac na godzinę nauki kręcenia fajerą.

Edited by Gazik

Mam pytanko?

Ja najprawdopodobniej przyjadę Subarakiem ale kolega kupił nowe porsche GT3 i chciałby ze mną przyjechac i potrenować .Czy bedzie ktoś na miejscu kto będzie mógł mu pomóc w ogarnieciu tego potworka?Chodzi raczej o trenera który ma doswiadczenie z takimi autami.