jean_pierre Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Witam, mam pytanie czy ktoś z Was może się orientuje czy nadkole od wersji 2002 1.6 bedzie może pasowało do WRX'a z 2004 r ? Bo mi ostatnio pękło od uderzenia kamieniem, i czy te kołki plastikowe uda się odzyskać czy lepiej kupić nowe ? A jeśli tak to gdzie najlepiej kupić takowe ? Jak radzicie ?? Z góry dziękuje za podpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qba25 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 (edited) Przy nadkolach musisz jedynie zwrócić uwagę, czy są z sedana, czy z kombi, bo są różnice w szerokości. Wersja silnika nie ma znaczenia. Tak, z sedana do sedana będzie pasowało. Kołki powinieneś dać radę odzyskać, jeśli będzie Ci brakować to podejdź z jednym do sklepu motoryzacyjnego, coś Ci na pewno dopasują... Albo ASO ;-) EDIT: 1,6 były chyba tylko kombi (TS), więc niestety... Edited April 15, 2013 by Qba25 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jean_pierre Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 Dzięki wielkie za podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucza Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Były też i sedany,tak jak wyżej napisano będzie pasować sedan->sedan,pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jean_pierre Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 a te by było ok ? http://allegro.pl/impreza-nadkole-przednie-lewe-poznan-i3133025621.html nr częsci ze zdjecia to 59110fe061 - sprawdzałęm na tej stronce https://www.subarugenuineparts.com/oe_parts_cat.html ale nie wiem czy to od sedana czy kombi a właściciel "auto złomu" nie ma pojęcia od jakiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts