Krzychu91 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Cześć Chce kupić spoiler według mnie bardzo unikatowy gdyż raz go widziałem zamontowany na samochodzie i bardzo mi się podoba. Chodzi o to, że na facebooku w grupie subaru forumowicz powiedział mi, że do tego spoilera potrzebuje klape od WRX'a bo mocowania tego spoilera są takie jak mocowanie spoilera wrx o ile dobrze zrozumiałem. Tylko teraz mam takie pytanie czy klapa od WRX'a może być z wersji Europejskiej czy Angielskiej?? Oraz druga sprawa czy taka klapa będzie pasowała mocowaniami do buga wolnossącego?? Z góry dziękuje niżej zamieszczam link o jaki dokładnie spoiler mi chodzi Pozdrawiam http://allegro.pl/spoiler-lotka-subaru-impreza-wrx-sti-prodrive-i3157157908.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucza Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Klapy są takie same WRX,STI,wolnossące, doładowane różnią się tylko trochę te pomiędzy kombi a saloon ,pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowa Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Klapy są takie same WRX,STI,wolnossące, doładowane różnią się tylko trochę te pomiędzy kombi a saloon ,pozdro. Klapy teoretycznie są takie same, ale jeśli by założył spoiler taki na klapę po STi to będzie miał sporu zbędnych dziur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu91 Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 Czyli jeśli dobrze rozumiem to ten spoiler mogę założyć na swoją klape z wolnossącego tylko muszę zrobić otwory pod spoiler?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADK90 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Tak dokladnie mozesz smialo zakladac!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu91 Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 Dzięki wielkie za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowa Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 wg mojej niewielkiej wiedzy jeśli w wolnossaku masz naleśnik to otwory pod naleśnik powinny pasować dokładnie pod ten spoiler. Warto jednak przymierzyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
non Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Tzn inaczej ujmując : otwory pod naleśnik nie zgadzają się z otworami pod standardowy wysoki spoiler? Pytam bo mam naleśnika i chciałbym zamienić na wysoki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Dokładnie tak. Do parapetu jest więcej otworów niż do naleśnika. Jakby ktoś chciał to mam za małe pieniądze klapę z otworami pod duży spojler do 03-05. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Non, otwory po nalesniku się zgadzają, musisz tylko jeszcze 8 dorobić. Spoiler prodrive idealnie pasuje w miejsce nalesnika. Jedyną rzecz jaką będziesz potrzebował to mocniejsze sprężyny bo jest on cięższy od nalesnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
non Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Dzięki za wyjaśnienia. Zamiast mocniejszych sprężyn zawsze może być kijek albo parasolka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Game Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Dzięki za wyjaśnienia. Zamiast mocniejszych sprężyn zawsze może być kijek albo parasolka. albo kask na łeb Link to comment Share on other sites More sharing options...
non Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Święte słowa. Miałem kiedyś kijek a i tak nieraz w łeb klapą dostawałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts