Jump to content

PROBLEM Z NAWIEWEM

danus00

Recommended Posts

Witam

Mam problem z nawiewem gdy na panelu ustawiam 15 stopni leci wszędzie zimne powietrze ale gdy podkręcę o 0,5 stopnia to z nawiewów kierowcy już leci o wiele cieplejsze powietrze a po stronie pasażera normalne zimne . Ktoś miał podobny problem ?

pozdrawiam

sprawdz fitr powietrza - kabinowy oczywiście

Nie bardzo rozumiem, co kabinowy filtr powietrza moze miec z tym wspolnego. Predzej to kwestia sterowania cieplym powietrzem, ale w tej chwili to wrozenie z fusow...

tak jak pisał ipsx82 pomogło zrestartowanie połozenia klapek teraz jest wszyko ok ale przy okazji chce wymienić filtr kabinowy może mi któś podowiedziec gdzie sie znajduje w legacy z 2005 roku sedan 2,0

tak jak pisał ipsx82 pomogło zrestartowanie połozenia klapek teraz jest wszyko ok ale przy okazji chce wymienić filtr kabinowy może mi któś podowiedziec gdzie sie znajduje w legacy z 2005 roku sedan 2,0

Jest nad schowkiem, przed kolanami pasażera. Do wymiany zdejmujesz przednią część i jak dobrze pamiętam wyjmujesz te górne 2 półki, a pod tym jest filtr. W każdym razie jest w okolicy schowka na bank;)

Edited by Stozek