Jump to content

Problem z elektryka


TYNNKA
 Share

Recommended Posts

Witam!

W moim samochodzie pojawil sie nastepujacy problem i w bardzo szybkim czasie urosl do rangi MEGA problemu.

Otoz:

Na poczatku przy zamykaniu drzwi pilotem(z immobilajzerem) przestal gasnac lewy kierunkowskaz- zarowno przedni jak i tylny i boczny. Trzeba bylo klikac po kilka razy, aby udalo sie zamknac auto i go wylaczyc. Kilka razy zdazylo sie, ze zapalal sie jak nie bylo mnie w poblizu, z czego raz zakonczylo sie to kompletnym rozladowaniem samochodu i koniecznascia odpalania na kable.

Podejrzewalam akumulator, ale mechanik po podlaczeniu do komputera powiedzial, ze akumulator jest ok. tylko trzeba go kilka dni ladowac, powiedzial tez, ze komputer nie wskazuje zadnego problemu.

A dzisiaj przydazylo mi sie co nastepuje: podwiozlam chlopaka pod sklep gdzie mial zalatwic pewna sprawe, zgasilam silnik, ale zostawilam wlaczone radio. Po okolo 10 minutach, gdy chcialam odpalic- przekrecilam kluczyk, kliknelam immobilajzerem i... tyle. W ogole nie wydal zadnego odglosu, kompletny brak reakcji :(

Przyjechal sasiad i probowalismy odpalic na kable- brak reakcji, potem na pych z dwojki- brak reakcji. Nawet nie zakaszlal, nic kompletnie. Nie mam pojecia co to. Moze ktos mial podobnie?

 

Subaru Impreza TS AWD; 1.6; 2002 rok

 

Pozrdawiam, Tynka

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...