niwi Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 wiatm posaidam legacy 2.2 1992 kombi samochód jest ok tylko ostatnio zostawia po sobie plamy oleju nie wiem dokładnie skad cieknie ile może kosztowac uszczelnienie takiego silnika pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
komancz Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 nie wiem dokładnie skad cieknie dlatego nie sadze zeby ktos ci konkretnie odpowiedzial... Najpierw umyc z silnika slady wycieku i obserwowac skad cieknie-wtedy bedze mozna mowic o wycenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
niwi Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 Racja troche głupio się zapytałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Jak masz naprawde problem ze zlokalizowaniem wycieku, to sa takie specjalne preparaty, ktore dodaje sie do oleju. Swieca one pod wplywem swiatla ultrafioletowego. W lepszych warsztatach powinni wiedziec o co chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts